Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mosogatógép! Vélemények?

Mosogatógép! Vélemények?

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 19:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Imádom én is !!! pontosan azért mert ha nem lenne a mosogatómba hánykolódnának az edények és igy a gépbe mindent be lehet suvasztani este elindítom 1 órás a program kipakolom és ennyi a mosogatás és rend van a konyhában mindenkinek nagyon tudom ajánlani,egyszerűen szuper
2010. szept. 29. 20:39
 12/21 anonim ***** válasza:

Én tökéletesen megvagyok nélküle, mert egyedül vagyok és mindig elmosogatok magam után, nem szeretem felhalmozni az edényeket.

Viszont tetszik, hogy ha többen esznek, egy adagként el lehet mosogatni egy komplett ebéd utáni csatateret is. De ehhez olyan szituáció kell. :)

2010. szept. 29. 20:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogyasztja 3 órán keresztül a vizet. Felmelegíti hozzáadja a mosogatószert és azt spricceli sokáig. A víz felmelegítése sok energiát vesz fel, de a három óra alatt sem fogyaszt 100Ft nak megfelelő energiát.
2010. szept. 29. 20:43
 14/21 anonim ***** válasza:

Sokat fogyaszt, mint aram. Talan vizet nem, mivel ugyanannyit Miis elpancsolunk, de amit kezzel mosogatunk az tisztabb lesz.

En nem voltam megelegedve Vele, igy visszatertem a kezi mosogatashoz.

2010. szept. 29. 21:11
 15/21 anonim válasza:
Legalább olyan jó találmány,mint a mosógép.Annak igazán szuper,ahol többet kell mosogatni.Mi nagyon szeretjük.
2010. szept. 29. 21:12
 16/21 A kérdező kommentje:

Igen, nálunk is a vödrös módszer van a fürdőből...

Amúgy mennyi áramot fogyaszt-? Mert ez érdekelne még, és hogy milyen márkát ajánlotok!

Meg mi való abba egyáltalán? Mosogatószert csak nem önthetek bele. A tabletta meg meddig elég?

2010. szept. 29. 22:18
 17/21 anonim ***** válasza:

Ne tablettát vegyél, hanem folyékony mosószert - azt te tudod adagolni, attól függően, mennyire koszosak az edényekm így sokkal olcsóbb. Kell bele öblítő is, valaki erre is mondta már az ecetet, de azt még nem próbáltam.

Az, hogy mennyi áramot fogyaszt, gép- és programfüggő. De ha csak abból indulsz ki, hogy töredéke vízzel elmosogat, és mondjuk ha te mosogatsz este, akkor égeted a lámpát vagy ilyesmi, akkor már nem is olyan sokkal drágább. Na meg az idő, amit megspórolsz vele és helyette értelmesebb dolgokkal lehet tölteni, az felbecsülhetetlen.

Az biztos, hogy nálunk nem dobta meg látványosan a villanyszámlát, pedig öten vagyunk.

2010. szept. 29. 23:15
 18/21 anonim válasza:
Sziasztok! Én is nagyon kíváncsi lennék rá hogy érdemes e venni mosogatógépet? Valaki azt mondja nem jó, más meg azt mondja hogy jó. Mi az igaszság?
2010. szept. 30. 00:03
 19/21 anonim ***** válasza:

Nagyon sok edeny belefer, de amikor nem oblitjuk le a tanyert az etel maradek miatt, akkor mar a pohat atveszi ezt a szagot.

En a folyekony mososzert hasznaltam, aztan ajanlottak a tablettat is melle, hogy akkor majd szepek lesznek a poharak, mivel igy sosem voltak igazan tisztak, homalyosak voltak, de nem csillogoak.

Amikor beinditod, akkor leobliti kb. 3 x, de ugy, hogy kozben aztat is, es 40 percig tartott a program.

En a "szagok" miatt nem hasznaltam tovabb, mert barmit tettem bele, akkor is volt egy jellegzetes szaga az edenynek, es a csaladom sem evett igy az edenyekbol.

Ezert tertem vissza a kezi mosogatashoz, ami sokkal gazdasagosabb es higenikusabb.

Nem emlekszem a marka nevere, de ha jol emlekszem, akkor olasz gep volt.

Persze lehet, hogy ez a geptol is fugg!

2010. szept. 30. 07:42
 20/21 anonim válasza:
85%
Szerintem egyáltalán nem higiénikusabb a kézi mosogatás.Főleg ha mindent egy vízben mosol el, és aztán csak leöblíted.Nekem az anyukám így csinnálja és mindig maszatosak a evőeszközei.Én mosogatógéppel mosogatok és soha nem marad rajta ételmaradvány.És szerintem gazdaságosabb is a mosogatógép, nah meg aztán tényleg 40-50 fokon még túl higiénikus is.Kézzel biztos nem tudsz40 fokon mosogatni, a végére ugyis kihül a víz.Meg az egész estét a konyhában tölthetném a mosogatással, ahelyett, hogy a gyerekekkel játszom.Nagyon szuper találmány, én szeretem.
2010. szept. 30. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!