Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miskolcon mennyire nézik le...

Miskolcon mennyire nézik le azokat akik az avasi Paneldzsungel lakótelepen laknak? Elsősorban nem az avasiakat kérdezem, mert ők nyilván elfogultak és azt fogják mondani, hogy jó/menő helyen laknak.

Figyelt kérdés

2022. nov. 20. 19:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
53%

18. "Itt nem bűnözésre kell elsősorban gondolni, hanem ilyen hangos zenehallgatás, graffitizés, közös költség fizetésének elhanyagolása" Nekem bűnözés az amikor valaki

több milliós tarrozást halmoz fel mert nem fizeti a számlákat és semmilyen közös koltséget, szétverik a lépcsőházakat, szétverik a lakásokat, elvisznek mkndenami mozdítható es/vagy el lehet vinni a vastelepre, az emberek meg félnek sötétben hazamenni.

"150-200 lakást érintett" elfelejtetted leírni hogy 1 lakásban minimum 10-en laktak mert jött az egész rokonság.

2022. dec. 27. 14:44
 22/27 anonim ***** válasza:
8%

Kedves kérdező!

Miskolci vagyok belvárosban élek.

Belvárosban van egy boltom ahol nem kiló kenyeret árulunk privatban szívesen leírom mit,

Egy termék ára átlagban 270-280.000Ft

A vásárlóink minimum 30-40% avasi. (Havonta 100-150 vásárlónk van)

Én személy szerint nem nézem le őket ismerőseim se akik nem ott laknak. Pusztán egy véleményen vagyunk mi nem költöznénk oda semmi pénzért.

Én oda jártam középiskolába sose volt semmi gond, párom munkájából kifolyólag (futár volt) rengeteget járt az avasra rengeteg címe volt ott néha elkísértem és a lépcsőház előtt álltam amíg ő elvégezte a munkát vagy a kocsiba ültem. Mindegy melyik részen voltunk mindenhol ugyanaz a hangos C. Típusú zene, kukázók de nem úgy mint a belvárosban hanem szét dobálták a benne lévő dolgokat gyerekek mentek be a kukába és adogatták ki a számukra használható dolgokat. Szívem szorult össze hogy szegény gyerek így nő fel nagyon szívesen oda mentem volna pénzt vagy szendvicset adni de a körülöttük álló koxos' 4 fickó közelébe inkább nem mentem akik nyilván munkaképesek voltak és makk egészségesek. Olyan volt több helyen is megfigyeltem mintha leosztották volna hogy kié az adott utcában a kuka....

Az ablakból repült a szemét, derékig érő kutyákat sétáltattak majd azzal mentek a panelba be ez is rendszeres volt (pl kutya kaki a lépcsőn). Amit a párom látott lift egy fertő pisi és cigiszag, csótány halom, mondta hogy volt néhány lakás ahová ment hogy patika volt sokszor lelkesen mesélte hogy milyen szépen fel van ujitva de a vége mindig ez volt a beszélgetésnek: minek lakik itt? Hogy tud itt lakni? Nem zavarja a szomszédból a zaj?

Itt lezártuk a témát és mentünk a következő címre.

Szerintem ezzel sokan így vannak elfogadjuk, nem értjük, de nem nézzük le. Én sokszor csodálkozom mivel ezek az emberek mondják is hogy imádnak ott lakni így lehet hogy kívülről tűnik durvának és pont rosszkor láttuk.

2023. jan. 29. 19:18
 23/27 A kérdező kommentje:
22-es köszi! Én is valahogy így látom. Amúgy lenézni tényleg csúnya dolog. DE. Azért valjuk be, hogy az ott élők miatt olyan amilyen. De van valami abban amit mondasz. Nekik jó úgy, jó ott. Bebeszélik maguknak, hogy mindenhol ugyanez van (pl Pesten wtf?? :D) És ha szóvá teszed meg akarnak verni, meg azt mondják be ne tedd oda a lábad :D
2023. jan. 29. 19:36
 24/27 anonim ***** válasza:
#22 Persze, ezt bárki írhatja. Én is járok arra időnként (postára, csomagpontra), életemben nem láttam ilyet, amit összefantáziálsz. Attól nem lesz menőbb a belvárosi lakásod, hogy más városrészeket degradálsz :D
2023. jan. 30. 03:58
 25/27 anonim ***** válasza:
73%

Amit 22 leírt az akkor lehetett amikor a fészekrakó program miatt odaköltöztek csalással a be illeszkedni képtelen c családok.

23. Kérdező ha lekezelő stílusban kritizálod a haverjaidat esetleg idegen embereket ami mégrosszabb pláne fiatalokat akik gyorsabban benne vannak a balhéban, akkor ne csodálkozz ha meg akarnak verni. Érdekes engem sose akartak még megverni mert normálisan beszélek mindenkivel és nem avatkozok bele senki dolgába.

2023. jan. 30. 10:33
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

#22 vagyok

Én szerintem a belváros nem menő, menő Szirma, Tapolca, de nem a belváros. Ha Miskolci vagy ezt tudod.

Én szerintem a kérdező abszút le nézi az avasiakat és csak megerősítést szeretne benne nyerni amit írtam az covid alatt volt szilváson volt a leggyakoribb illetve a meggyesen ill. Felső ruzsin, stb ez a jelenség viszont ahogy írtam is a C.tipusu zene hallatszott mindenhol. Jó nyilván a kilátó környékén a művész lakásoknál abszút nem az nagyon szép rendezett. Meg a középszer is vegyes volt...

És kedves Kérdező én pont hogy azt mondom hogy elfogadom nem nézem le az ő életük én lehet hogy rosszkor láttam nekem sose mondtak olyat avasi ismerőseim hogy máshol még rosszabb azt viszont tényleg gyakran mondják hogy inkább ne menjen oda az ember. Én egyébkent így szeretem Miskolcot, meg van a vegyes vágott nem rég olvastam egy kérdèst hogy Miskolc vagy Győr és én lesokkoltam igaz nem írtam hozzá, csak megfigyeltem de a vége az lett hogy Miskolc jobb mint Győr.

Ennek szorzatában szerintem nincs okunk szídni Miskolc-avast nem a legjobb rész ÉN nem laknék ott de más szereti ott is kell laknia valakinek és ha ő szereti elfogadta egészségére. Egyébként szerintem a komplett ország egy fertő de még is itt vagyunk még is szeretjük. Olyan ez mint egy rossz gyerek, rossz, huncut megbánt de a miénk az enyém, szeretem.

2023. jan. 30. 11:27
 27/27 NTBS ***** válasza:
Semennyire.
2023. ápr. 28. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!