Kis, vagy nagyvárosban élnétek szivesebben ?
Figyelt kérdés
Vagy netán faluban? Jelenleg egy kisvárosban élek 30.000 lakos, de feljárok dolgozni egy nagyobb városba mert jobbak a fizetések. Ti felköltöznétek vagy maradnátok?2022. nov. 19. 12:03
1/5 anonim válasza:
Nagyvárosban.
Te pedig gondold végig a sajat helyzetedet, hogy melyikkel mit nyersz és vesztesz. Ezt mi ennyiből nem tudjuk.
3/5 anonim válasza:
ÉN faluban.
Hogy neked megérné-e átköltözni, az rengeteg dologtól függ. Csak egy pár: mennyi időt töltesz most utazással? Ez mennyire megterhelő neked? Milyen a munkaidőd, munkabeosztásod? Milyenek a közlekedési lehetőségek? Milyenek most a lakáskörülményeid és milyenek lennének a nagyobb városban? Mennyibe kerül a lakhatásod most, mennyibe kerülne az új helyen? Mennyi pénzt fordítasz most a közlekedésre? Melyik várost szereted jobban? Mi a helyzet a családdal és a barátokkal? Stb.
4/5 Senior Séf válasza:
Egyikben sem. 40 évig laktam városban, így volt időm megtapasztalni, hogy ott valóban csak LAKNI tudok, ÉLNI nem. A betonrengeteg, a tömeg, a zaj, a szmog nem az én világom. Nekem tér kell, tiszta levegő, tó, erdő. 23 éve költöztem vidékre, és amíg a kezemet emelni tudpm, nem is megyek vissza.
5/5 anonim válasza:
Kisvaros egy nagyvaros kozeleben, pl.Dunaharaszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!