Az ilyen ember mit hisz a tűzifáról? (bővebben lent)
Nem tudom velem van-e a baj de nem bírom felfogni, az ilyen mit hisz a tűzifáról? Már sok éve erdészettől vesszük a fát, idáig szinte csak ilyen átmérőjű fát kaptunk ebben semmi újdonság nincsen.
Panaszkodik, hogy már száradnia kéne, igen 1-2 éve már szárítani kellene hogy jó legyen fűtés szezonra, az az elképzelése, hogy vizes fával fűt?
Oda teszi a láncfűrész mintának hogy nem tudja elvágni, de simán látszódik, hogy kényelmesen körbe lehet vágni.
Én rákérdeztem volna, hogy az elmúlt években milyen fát vett.
Ha tavaly felaprítva vette akkor megfizette az aprítás árát is, hiszen senki sem dolgozik ingyen. Most olcsóbban ez a méret jár.
Tehát minden évben ez a 3-4 fő kivesz 2 szabadnapot, hogy tűzifát hasogasson nálatok? Vagy marad a korábbi feltételezés, hogy munkanélküliként úgy gondolod, hogy az a 30-40 munkaóra teljesen normális és mindenki számára elfogadható kéne legyen.
Ha ilyen méretben kapod az anyagot, akkor te nem tüzifát vásároltál az erdészettől, hanem csak fát.
Erről az jut eszembe amikor az angol kimenti a skót fiát a háborgó tengerből.
Mondja az angol : Nem kell hálálkodni mindenki megtette volna.
Erre a skót : Nem úgy van az uram, a gyereken volt egy sapka is. Az hol van ?
Hát, aki kertes házban lakik, ott dolgozni kell. Például fát aprítani.
F#sz nélkül nem lehet b#szni.
De most mi a probléma?
Elmondták a riportban, hogy 50 ezerért feldolgozza az erdészet.
Mi értelme az egész riportnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!