Hausmeister 2000 w-os elektromos konvektor csak szerintem kukába való?
Figyelt kérdés
Tescoban vettem, mindenki vitte, na akkor nosza én is, nem drága, hátha jó valamire. Kipróbáltam és 30 perc után max fokozaton az előlapjához is hozzá tudtam érni, nem volt meleg. Felülről jött pici meleg, de a hajszárítónak nagyobb hője van, tehát ez az elektromos konvektor max kézmelegítésre lenne jó. Szobát kellemes melegre soha nem bírna felfűteni. Nem is pörgettem tovább 30 percnél mert gondolom fogyaszt is eleget, üzemelés közben hallani ahogy zúg. Régen (25-30 éve) volt egy villanymelegítőnk és ha nem tudtunk mással fűteni, fél óra alatt meleg volt egy 20 nmes szobában, de ez ha folyamatosan menne 1 napot, akkor se lenne maradandó hője.
Tapasztalt valaki hasonlót? Vagy lehet hibásat hoztam el?
2022. nov. 10. 14:07
11/13 anonim válasza:
Meh.. Sajnálom. Talán tényleg megjavítják, és elégedett leszel vele, lehetséges hogy tényleg gané. Illett volna kicserélniük, Tesco nem szokott ennyit szenvedni. Volt hogy egy benzines fűkaszát is helyben cseréltek nekem. Egyedül a porszívót küldték szervizbe, de azt már 8 hónapja használtam mikor visszavittem..
12/13 A kérdező kommentje:
Eddig bármit vettem a tescoban azt mondták hogyha nem jó, akkor cserélik vagy a pénzt adják vissza. Szerintem ebből a melegítőből 10-ből 8 rossz és biztos lesz olyan aki csak használja és észre se veszi hogy nem fűt rendesen. Fél óra maxon olyan hője volt hogy a tetejéhez tettem a kezem és alig volt meleg, kb mint az automata kávéfőzőből lefőtt kávé gőze. Az előlaphoz hozzá tudtam nyúlni, enyhén volt csak meleg. Annak olyan baja van hogy valami tartozék hiányzik belőle vagy rosszul lett összeszerelve, meg azok a szerelők nem fogják kivárni a fél órát hogy fűt-e. Jó tanulópénz volt és remélem ezt a kérdést olvasva senki sem fog a tescoban ilyet venni, még akkor se ha jó vételnek tűnik.
2022. nov. 11. 19:08
13/13 A kérdező kommentje:
Nagy nehezen második nekifutásra visszakaptam az árát és a vevőszolgálatos elmondta hogy ennek a max teljesítménye annyi amit tapasztaltam, tehát fűtésre hivatalosan se alkalmas. Ez a típus nem az a fajta mint régebben volt a villanymelegítő, bedugtam és 20 perc múlva meleg volt a szobában. Aki elektromos eszközzel fűtene, inkább drágábbat vegyen és szaküzletben, ne tesco és társaiban.
2023. jan. 23. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!