Hausmeister 2000 w-os elektromos konvektor csak szerintem kukába való?
Tescoban vettem, mindenki vitte, na akkor nosza én is, nem drága, hátha jó valamire. Kipróbáltam és 30 perc után max fokozaton az előlapjához is hozzá tudtam érni, nem volt meleg. Felülről jött pici meleg, de a hajszárítónak nagyobb hője van, tehát ez az elektromos konvektor max kézmelegítésre lenne jó. Szobát kellemes melegre soha nem bírna felfűteni. Nem is pörgettem tovább 30 percnél mert gondolom fogyaszt is eleget, üzemelés közben hallani ahogy zúg. Régen (25-30 éve) volt egy villanymelegítőnk és ha nem tudtunk mással fűteni, fél óra alatt meleg volt egy 20 nmes szobában, de ez ha folyamatosan menne 1 napot, akkor se lenne maradandó hője.
Tapasztalt valaki hasonlót? Vagy lehet hibásat hoztam el?
Véletlenül nincs kikapcsolva a 2kw gombja?
Mienk fűt rendesen úgyhogy ha mindent benyomtál rajta és még mindig nem jó akkor érdemes visszavinni.
Nekünk 10 perc alatt felfűt egy 20 négyzetméteres szobát.
Nem izzik.
Nekem ilyen van a fürdőben, 15 perc után már nagyon jó meleg van bent, csak ott használjuk.Az üveglaphoz végig hozzá lehet érni, az csak esztétika
Annyit én nem használom, tényleg csak naponta olyan fél órát, estefelé mielőtt elmegy a család fürdeni, és elég is, így nálam nem jelentős.
A 2000 W teljesítmény azt jelenti hogy 1 óránként 2 kwh-t fogyaszt maximumon, folyamatos üzemmódban. Akkor 2 óra alatt 4 kwh-t, 3 óra alatt 6 kwh-t.
Így egy hónapra, napi 3 óra max kakaón ez 30*6=180 kwh, ami rezsicsökkentett áron havi 6480 ft, piaci áron pedig 12800 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!