Távfűtéses panelban lakók, nálatok se forró a cső?
Figyelt kérdés
Nem az a kérdés, hogy hány fok van a lakásban, hanem hogy forró-e, vagy csak langyos.2022. nov. 6. 08:26
11/12 anonim válasza:
Biztosítja!
-Távol van a hő az általuk "fűtött" helyektől...
12/12 anonim válasza:
"Egészséges vagyok, csak fázós, meg fókazsír sincs rajtam, szeretném komfortosan érezni magam itthon, ha szabad."
A távfűtésnek van egy megadott értéke, amelyet tartanak a lakásokban.
Persze, ez az érték nagyban függ a lakás helyétől.
Nálunk pl egycsöves rendszernél a 10.-9.-ik emeletiek hidegebb időben akár 28 fokosra is melegednek. Nekem, középső lakásban 1-sőn ilyenkor 22-23 fok van. Szélső lakásban élők pedig panaszkodnak, hogy hideg van.
Egy ilyen rendszer nem képes minden lakásban egyénileg a lakónak megfelelő hőmérsékletet biztosítani.
Aki ilyen lakásban él, sajnos ezt tudomásul kell vennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!