Távfűtéses panelban lakók, nálatok se forró a cső?
Ez 1980 és 90 között úgy ment, hogy akkor télen is tárva nyitva voltak az ablakok, nem lehetett szabályozni a radiátorokat nálunk. Lett volna vagy 28 fok a felső emeleten.
Most csukott ablaknál van 24, de szigetelt ház, csodaablak, hiperszuper radiátor, stb..
ma 09:05
Nálunk ma sem lehet állítani a radiátort. Viszont a távfűtők képesek már az adott külső hőmérséklethez igazítani a fűtővizet.
Nem forró, - de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy teljes áron húzhassanak le a "fűtésért", amely ár ráadásul folyamatosan csak emelkedik!
Tiszta haszon!
-Azzal meg ne is törődj, hogy nem te vagy ennek a haszonnak az élvezője!
Nem mindegy, utolsó? Fázok. Eddig nem fáztam. Ennyi a lényeg szerintem. Legyen meg a jogom nem fázni otthon, ha már fizetek érte, többet, mint tavaly.
Tudom, hogy ha most azt írnám, hogy 18 fokban fázom, akkor abba kötnek bele, ha azt írom, hogy 23 fokban, akkor abba, mertőkbezzeg, ezért nem írom le. Egészséges vagyok, csak fázós, meg fókazsír sincs rajtam, szeretném komfortosan érezni magam itthon, ha szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!