Kültérben lévő mikrohullámú mozgásérzékelővel mit lehet csinálni, hogy a szél által mozgó levelekre ne kapcsoljon be?
Nem véletlenül írtam, hogy mikrohullámú.
#2, oké lehullik. És jövő tavasztól őszig, ha kicsit lenhedez a szellő lehxel egész éjjel díszkivilágításnan?! Ha fizeted a villanyszámlámat, engem sem zavarna.
Fokozatmentesen nem állítható. Dip kapcsolókkal lehet állítani digitálisan. Érzékenységen csak 5 vagy 10 m-es hatótáv állítható, semmi más. Fényerő: sötétben vagy világosban is kapcsoljon. És a kapcsolási idő ami még állatható ugyan így dip-ekkel: 3s, 90s, meg talán 5min.
Áthelyezni nem tudom, mert abból az irányból érkezünk, ahol növényzet is van. A tarvágás megint csak nem megoldás.
Kitakarni mivel tudom? A leírása szerint a mikrohullámok még gipszkartonon, vagy vékonyabb téglafalon is átmennek.
Ez előtt egy PIR mozgásérzékelőt raktam fel. Na az meg a másik véglet volt. Azon tekerővel volt állítható az érzékenység. A legérzékenyebbre állítva 2 m-re az érzékelőtől táncikálhattam, akkor se kapcsolt, csak akkor mikor közvetlenül a közelében voltam. De ezzel az erővel egy kapcsolót is megnyomhatok, ha csak 1 m-re megközelítve hajlandó felkapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!