Mit lehet tenni, ha a panelban a WC-nél minden szag átjön a felső szomszédtól?
A kontextus: a felettem lévő lakást a tulajdonos munkásszállóként üzemelteti (kb 7-8 állandó lakó 59nm-eren). Az állandó áztatások mellett sajnos egy új jelenség is van, mégpedig, hogy szörnyen árad le a mindenféle szag (főzés, cigi, és most csak a kellemesebbeket soroltam).
A fenti lakásban a WC mögötti fal/takaró lemez nem létezik, csak a két nagy cső van, én esélyesnek tartom, hogy ez közrejátszik abban, hogy ennyire le tud jönni a szag. A fenti lakás tulajdonosát próbáltam megkérni, hogy pótolják azt a lemezt, sajnos nem történt eredmény. Kötelezhetem valahogyan, hogy ezt a falat pótolják, vagy az egyetlen lövésem csak az, hogy én magamnak valahogyan légmentesen lezárom az én felemen a hátfalat úgy, hogy semmi se jöhessen át?
Birtokvédelem. Jegyzőnél.
De előtte a közös képviselővel is érdemes futni egy kört tűzvedelmi házirendre hivatkozva.
Csináltass lemezből 2 sablont ami passzol a szintek közti nyílásra. Egyfajta zsalutáblák lesznek majd.
Beszélj értelmesebb bérlővel. Hogy feltudjátok rögzíteni. És kinyomod tűzgátló Purhabbal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!