Hol vannak Budapesten "hangos lakónegyedek", ahol azok laknak akiket nem zavar a hangos lakókörnyezet, sőt, esetleg maguk is hangosak?
Tehát, az elképzelés egyszerű: léteznek emberek akiket nem zavarnak a zajok és képesek nem állandóan azzal zargatni a szomszédokat hogy legyenek halkabbak. Én is ilyen vagyok, illetve emellett néha magam is hangos vagyok.
Vannak Budapesten ilyen "hangos lakónegyedek", ahol az emberek nem ölik egymást azért mert hogy merészeltek hangosak lenni? Esetleg a belvároshoz közel/jó tömegközlekedéssel?
Kiemelném, hogy >lakó<negyed, >lakó<rész, tehát kérlek az olyan válaszokat mint hogy "költözzek a villamos kocsiszínbe, az jó hangos" meg hasonlókat kérlek mellőzzétek. A kérdés teljesen komoly.
Mindemellett, kérlek mellőzzétek a "legyél halkabb és nem panaszkodnak rád a szomszédok seggfej" válaszokat is. Egyetlen szomszéd se panaszkodik hogy hangos lennék.
A C-k között, mert ők alapból hangosak az utcán vagy bárhol. Normál emberek között úgy is lesz aki bekopog ha hangos vagy, esetleg szól a közös képviselőnek, hogy vétesz a házirend ellen, vagy a jegyzőhöz fordul birtokvédelemért esetleg extrém esetben rendőrt hív.
Nincs rá garancia, de általában a kisgyerekesek és az öregek allergiásak a hangos szomszédokra.
Sajnos, elkéstél.
A Hős utca kiváló helyszín lett volna számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!