Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi okozhatja, ha mindenki azt...

Mi okozhatja, ha mindenki azt hiszi tőlem jön a zaj? Panel lakás

Figyelt kérdés

2. Emeleten lakom, felettem és alattam laknak szomszédok akik rendszeresen bekopognak hozzám, hogy zaj van, veszekszem apámmal (egyedül élel), gyermek láb csattogás (nincs gyermekem) és egyebek.

Ezzel mind semmi baj, hiszen közlöm, hogy nem tőlem ered, viszont mind hozzám jönnek először, mind azt mondják az én irányomból jön a zaj. Valóban van nálunk egy-két balhé, a fent említettek mind jelen vannak, de nem akarom, hogy akárhány idegen még úgy hallja tőlem jön, nehogy egyszer csak rendőrt hívjanak és őket is hozzám küldjék először :D

2022. okt. 28. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem házasodj meg és legyen vagy 3 gyereketek. Ha úgy is átjárnak legalább okuk legyen.
2022. okt. 28. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a beton vezeti a hangot, produkálhat érdekes dolgokat.
2022. okt. 28. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Legközelebb ha felmegy valaki, akkor mondanám, hogy szerintem nem tőlem, de néha én is hallom a szomszédból hogy rohadt hangosan szexelnek, csak fogalmam sincs melyik lakásból. Egyébként sokáig a tizediken laktam és időnként volt egy fura hang, amit nem tudtam megállapítani, hogy honnan jön. Egy nap kiderült, hogy több emelettel lentebb egy nagyot halló néni ajtócsengője volt. Olyan fura, kicsit berregő rezgés féle volt, nem is igazán hang. Néha percekig nyomta valaki nála az ajtó előtt és valahogy felhallatszott odáig. Szóval simán lehet, hogy teljesen másik lakásból hallatszik át.
2022. okt. 28. 20:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Panelek ilyenek.

Engem is ébresztettek már rendőrök, hogy szomszéd szerint üvöltetem a zenét.

Olyan kómás voltam frissen ébresztve azt sem tudtam hol vagyok.

Rendőrök átnéztek vállam fölött, látták innen nem jön semmi zaj, mentek tovább.

2022. okt. 28. 21:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez a panel átka-szépsége. Még azt sem tudod, kit gyűlölj :D

Nálunk a liftben volt egy cetli, hogy kedves lakótárs, olajozd be az ajtóidat, mert nagyon nyikorognak. Vicces volt, nem is foglalkoztam vele.

Más ügyben beszéltem az alattam lakó nénivel, és úgy mellékesen említette, hogy "magánál nyikorognak úgy az ajtók?"

Én meg felröhögtem, és mondtam, hogy tessék feljönni megnézni, egy darab ajtó nincs még a lakásban mert felújítok, a régit kidobtam az új meg még nincsen :D

Mondta, hogy akkor nem vegyem magamra az üzenetet... :D

Később kiderült, hogy a földszinti bejárati ajtó nyikorgott, megolajozta a néni azóta jó.

2022. okt. 28. 21:50
 6/10 anonim ***** válasza:

De például albérletemben volt olyan, hogy a lentebb és 2 lakással arrébb lakó klímájának a dübögése egyszerűen hozzám jött be. Senkit sem zavart, engem meg az őrületbe kergetett, hogy nyitott ablaknál volt egy folyamatos morajlás.

A tulaj amivel laktam csak kiröhögött, hogy ne legyek ilyen finnyás.

Később már elköltözés után beszéltünk, azt mesélte, hogy lent a csengő elromlott és hangosan berreg. Senkit, alatta lakókat nem zavar, de hozzá pont úgy fel erősödve jön valamiért a zaj, hogy konkrétan felriad esténként... :D

2022. okt. 28. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy volt olyan, hogy felkopogtam, kiabáltam a felettem lakónak, hogy ne kopogjon, véssen, kaparja a falat. 4. emeleten laktam, kiderült, hogy az 1. emeleten újítanak, lementem, egy srác kaparja a falat, mert délután szólt neki a burkoló 2 hónap után, hogy reggel akkor jönne csak legyen a felület előkészítve.
2022. okt. 28. 21:54
 8/10 anonim ***** válasza:
37%

"Valóban van nálunk egy-két balhé, a fent említettek mind jelen vannak,"

Akkor csak tőled jön?

2022. okt. 29. 04:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a lépcsőházban történnek, nem nála.
2022. okt. 29. 07:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Tényleg ilyen a panel. Ránk rendőröket is hívtak egy nagyon durva váddal.
2022. okt. 29. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!