Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A gazdag...

Mit csináljak? A gazdag unokatestvérem egy csomó sz@rt küld, pénzt nem, mikor tudja, hogy nincs pénzünk.

Figyelt kérdés

A párommal felköltöztünk Budapestre albérletbe. Szinte semmi pénzünk nincs, pedig mindketten dolgozunk, de keveset keresünk sajnos. Mióta felvette velem a kapcsolatot a gazdag unokatestvérem, akinek több üzlete, cégei vannak ezt tudja, ezért azzal szórakozik, hogy gondolom szabadidejében segitségképp random elkezdi nyomkodni a telefonját és rendel minden szirszart nekünk, teljesen összefüggéstlenül(minden megfontolt ember tudja, hogy ha nem vásárol tudatosan a kukaban fog kikötni, kivéve ha magába erőlteti, főzeshez is logikusan és tudatosan kell). Ez 99% - ban élemiszer! Mindenből a legolcsóbbat és legsz..abbat veszi nekünk, de tonnaszámra. El se lehet adni az tuti, ha valahova felírnám ezt, rögtön azt mondanák adjuk oda a szegény éhezőknek, hajléktalanoknak, azok megeszik.. mi is azok vagyunk ha ugy veszzük, fél lábbal az utcán, 200 forintokon matekolunk és máról holnapra élünk.. de én azért szeretem tudni mit eszek mennyit es hogyan, legalább az egészségem meglegyen!

A macskának is olyan rossz minőségű fura gyártmanyú konzervet vett, hogy rá se néz csak szétkeni a padlón, hús 4% sincs benne.(ennél az is jobb és még olcsóbb ha csirkefejet adok neki. Margarint se eszek és "tescós" párizsit se, növenyi sajtot se és pacalkonzervet se.. Olyan tisztítószerből és mosószerből küldött amire allergiás vagyok és nem használom, öblítőt se abból is van már bőven. Össze vissza mindent küld. Közben irtó idegesítő hogy nem tudjuk kifizetni a lakbért se mert 40 ezer hiányzik , de ideküld 5x re is 80 ezer forintnyi a legalja élelmiszert!

Még nem is mondhatom neki azt se, hogy ne küldjön meg azt se, hogy nem ezt kellene mert magától kezdte el én nem kértem és biztos jó szivből, szeretből csinalja. Fájna neki és szemetség is lenne, ha megbántom, mukor jót akar bunkó dolog.

Eddig vagy 320 ezer forintnyi kaját küldött ide, alig vártam, hogy elfogyjon és azt egyek végre amit szeretnék! Nesze neked egészség/ egészséhes étkezés.. Ebből a pénzből már vettem volna egy robogót vagy elvégeztem volna egy tanfolyamot és munkahelyet váltottam volna!

Szerintetek mit csináljak ismét ennyi élelmiszerrel és macskakajával? Visszaváltani se tudom, kicserélni se mert számla van, blokk nincs de gyalog el se tudom vinni a boltig csak a macskakonzerv 72 darab.

2022. okt. 25. 22:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen.
2022. okt. 26. 11:14
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik, hogy n e találnátok Budapesten állást. Ugródeszkának minden állás megfelel (feleljen meg!).
2022. okt. 26. 11:28
 23/26 NTBS ***** válasza:
100%
Végigolvastam amit írtál és a hozzászólásokat is. Kérdésem van: Ha az albérletet se tudjátok kifizetni, akkor miből vennél rendes kaját, ha ő nem segít. Ha nem kell mondjátok meg neki, de ne panaszkodj. Örülj, hogy segít. Amikor én voltam munkanélküli, a gazdag unokatestvérem, annyit mondott menjek el segédmunkásnak, úgy hogy építőipari cége volt.
2022. okt. 26. 15:18
 24/26 anonim válasza:
100%
Kérdező! Te amúgy nem érzed, hogy ez gáz? Ingyen kapsz dolgokat és még neked áll feljebb? Tudod ki segítene neked ....ha nem tudod megvenni magadnak, akkor még örülj, hogy segít ennyivel.
2022. nov. 16. 06:49
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

De közalkalmazottként az ország bármely pontján ugyanannyit kerestek a bértábla szerint, ott is, ahol 240 000 egy bérleti díj és ott is, ahol 40 000 ugyanaz a szintű lakás.

Meg a munkahelyen is lehet lobbizni, hogy ennyiből nem tudsz megélni és ha nem fizetnek lényegesen többet, akkor kénytelen vagy elmenni.

2022. nov. 16. 07:09
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

" Meg a munkahelyen is lehet lobbizni, hogy ennyiből nem tudsz megélni és ha nem fizetnek lényegesen többet, akkor kénytelen vagy elmenni. "

Aztán ez vagy összejön, vagy nem...

Én megpróbáltam, az lett a vége, hogy felvettek helyettem egy még olcsóbb munkaerőt, én meg per pill munka nélkül maradtam és kiderült, hogy máshol még ennyit sem fizetnek..:(

2022. nov. 16. 14:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!