Mit lehet tenni, ha teledobálják a postaládám szórólapokkal, annak ellenére, hogy ki van írva, hogy nem kérem őket?
Figyelt kérdés
Előre leírom, hogy olyan válaszokat nem kérek, hogy mekkora problémáim vannak, mi a baj velük, hogy ki kell dobnom őket mindig, legyen ez a legnagyobb bajom és hasonlók. Társasházi postaládáról van szó. Olyan bazi nagy piros betűkkel ki van ragasztva rá, hogy a vak is látja, hogy nem kérek hirdetést, szórólapot, ennek ellenére minden egyes nap ki kell ürítenem a sok szarsággal, céges reklámos szórólapok, kerületi zsibvásáros újság, meg mindenféle ami nem érdekel, olyanokat is kapok hogy megvásárolnák az ingatlanom, eladó ingatlant keresnek. Az ingatlanosnál régebben felhívtam őket, hogy ne dobálják be, mert ki van írva és a lakás se eladó, erre annyit közöltek, hogy nem tudnak mit csinálni, ha ennek ellenére bedobja a szórólapos munkatársuk. Egyszerűen már elegem van, hogy folyamatosan tele szemetelik a postaládámat és figyelmen kívül hagyják a kiírt üzenetem. Sajnos olyan láda sincs ebben a társasházban, ami máshol lenni szokott, ami arra van, hogy oda dobálják ezeket. Légy szíves csak olyan válaszoljon, akinek van ebben tapasztalata, vagy tud valami tanácsot adni, hogyan érhetném el, hogy csak a nekem címzett levelek legyenek bedobva, semmi más.2022. okt. 20. 17:39
11/13 nemaRendőrség válasza:
Vannak beépített lakók, akik jelzik jött-e reklám vagy sem, illetve meglepő, de nagyon sok idős ember is jelenti ha kimarad az újság
12/13 anonim válasza:
#10 (21:50):
Ezt hogyan csinálja: "... a liftet is figyeli melyik emeleten áll meg, ki száll ki vagy be, szóval mindent tud ami történik.".
Főleg ez érdekel: "...ki száll ki vagy be...
13/13 anonim válasza:
Tegyetek egy dobozt a folyosóra abba dobáljátok a szórólapokat, papírgyűjteskor az iskolások örülnek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!