Semmisítették már meg gombavizsgálaton a gombáidat?
Figyelt kérdés
Szedtem jó gombákat, vargányát is találtam gyönyörűeket. Volt benne hánytató galambgomba is, elvittem bevizsgáltatni, erre az egészet megsemmisítették mert egybe szedtem. Olyan ideges vagyok hogy azt nem tudom leírni, engem többet biztos nem látnak ott, inkább megnézetem valami ismerőssel vagy kirakom gombászcsoportba. Legalább a vargányát odaadhatták volna, de nem. A hánytató galambgomba meg amúgy is csak enyhén mérgező, nagyobb mennyiség esetén okoz csak hányást, az hogy mellette volt egy órát, hát nevetséges hogy mindet a kukába rakták....2022. okt. 19. 15:24
11/15 anonim válasza:
Én például rovaros, bogaras határozó csoportban vagyok benne. Ha valaki megkérdezi hogy "ez mi" akkor tuti, hogy 10 emberből 8 nem fog érteni hozzá csak tippelgetnek össze vissza mindent is.
12/15 A kérdező kommentje:
A gombászcsoportban csoda lenne ha lennének hülyék, a mérgek nem kímélik őket sem.
2022. okt. 19. 20:27
14/15 anonim válasza:
Uhh, te kérdező. Máskor edd meg, amit szedtél, legalább egyel kevesebb olyan lesz, mint te.
15/15 qkker1 válasza:
Nem lett volna kár érted, ha megeszed, amit szedtél!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!