Használt sparhelt vásárlásnál mire érdemes figyelni?
Szia! :) Örülök nektek! Azert is kérdeztem, adok tanácsot szívesen. De akkor már tudtok mindent. :) Fűtésidenyben napi szinten használom, nagyon szeretem.
A miénk nem kihúzhatós. A rendliben (így nevezzük mi itthon a sütő részt) az nem kihúzhatós én betettem két téglát, úgy nagyon jó helyzetben van, de en inkabb a villanytűzhelyben sütök, sütéshez nekem az kényelmesebb, a rendlibe csak ket edényem fér be, stb.
Főzéshez a sparhelt jobb, SOKKAL jobb. Az a hatalmas főzőfelület, a fokozatos beállíthatóságért is odavagyok. A kivehető karika miatt wokozni is tudok, nalunk a tél a kínai ázsiai ételek idénye! :) Mindig van fent egy vizes lábos a tűztertől legmesszebb lefedve. Onnan tudok azonnal venni meleg vizet kis merítővel, jól jön, amikor rizst tarhonyát, darát készítek, mert azt meleg vízzel jobb felönteni, nem kell a csapnál folyatni elfolyatni, amíg elég meleg. Mi ezt házzal vettük, elnézést kérve hagyták ott ha nem banjuk, mert hogy ők nem cipekedik ki. A ferjem a barátjaval mar elmozdította, amikor rájuk szóltam, hogy ácsi, azt vissza!!! Azóta is áldanak érte.
Plusz két helyiséget siman befűt. Mi is kisamottoztuk, lemezelgettük, persze nem a tűztérnél, hanem a másik végén volt kis luk, ahol a működését nem befolyásolja, azt bejavítottuk.
Lehet fekete port kapni amit kis vízzel keverve rákensz a platnira, azt meghálálja, évente csinálom ezt a "feketézést".
Takaritom 2-3 naponta a középső es utolsó reszt a platni alatt, ki szoktam seperni, és leseperni a csapóajtót. Akkor benyúlok a csőbe is a kis kefémmel. Tűzteret, s alatta természetesen naponta.
Nyaron egyáltalan nem használjuk. Kenyeret egyszer sütöttem csak benne, sikerült, de villanyban precízebben tudok, es ugye az üvegajtó, lampa stb. Ha kérdésed, vagy megosztandó tapasztalatod, ötleted, tanacsod van, kérlek irj privátot! Boldog ünnepeket kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!