Mi a véleményetek erről a sparheltről?
Sparheltet szeretnék vásárolni, és kinéztem magamnak ezt: [link]
Véleményeket nem igazán találtam róla, ezért gondoltam, megkérdezem, hátha itt van valakinek tapasztalata vele. Miért jó a sparhelt esetében (már ha jó egyáltalán) egy kerámia főzőlap?
Köszi a válaszokat.
Köszönöm a válaszod.
Ez érdekes vélemény.
Keresgéltem, és valóban találtam olcsóbbat. Pl ezt itt:
Dezign-ra nekem ez is bejön, és az ára is határozottan jobban tetszik.
Viszont ami megragadta e figyelmem, hogy amíg ez utóbbi 73kg, az első 103.
Gondolom ez a felhasznált anyag miatt van, és innen ered az ár különbség is. Ill. hogy az elsőnél van lehetősség kültérről is a levegő bevezetésre.
Megkérdezhetem, hogy a véleményed mire alapoztad? Őszintén érdekel, és köszönöm. :)
Esszerutlenul draga.
A girenjenek is vannak ilyen antik stilusu tuzhelyei. 100 ezer korul.
#4- köszönöm a tippet.
Tudsz adni egy linket, hogy mire gondoltál? A Gorenje-től még nem találkoztam sparheltel.
A kerámia lapról nem látok több infót, hogy bevonatos, vagy kerámia. De olyasmi ek gondolnám mint a kerámialapos elektromosat, tehát merőlegesen vezeti jól a hőt, oldalra nem. De valahogy nem látom így igazi értelmét.
A 2# linked kisebb teljesítményű ( kisebb tűztér) így olcsóbb is.
A hagyományosból azért van jobbos és balos kivitel, amík az első linkeid kizárólag jobbos kialakításúak ( füstelvezetés).
Mivel felkapottak lettek, áruk is felment.
A súlyt és teljesítményt hasonlítsad, azonos teljesítmény mellett a nehezebbnél több a samott, vagy vastagabb az anyag.
Ha nincs terméknél vélemény, akkor keress. "sparhelt vélemény" és máris lesz valami eredmény a googleba, ha más nem, hát összehasonlítás, mire figyelj, videók stb. Valami így összeszedhető azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!