Közös udvaros lakásban, ?én abban lakom,12.lakás van egy udvarban,de nem ajánlom senkinek.K8nek mi a véleménye erről?
Amit hallottam negatívumként az ilyen közös udvarban lakó emberektől Nem állítom, hogy minden kifogás jogos, de tény, hogy fennállhat:
- a gyerekek zavarják lármájukkal, focizással az időseket,
- ha konyhakerti zöldséget is termeszt valaki, meglopják (kert esetében),
- egyik kertipartit rendez, másik nem bírja a lakásba beszivárgó füstöt,
- ha az udvar nincs kimérve, vita van, hogy ki melyik részét használhatja.
Váltsátok le a közös képviselőt!
Tennie is kell valamit a lakókért, nemcsak felvenni a havi fizetést. A kik nem fizetnek - azok lakása be van terhelve az elmaradással? Kilakoltattak már valakit emiatt, vagy még futja a lakása ára a tartozást? Mit csinál az ellenőrző bizottság? Tevékenykedik, vagy ők is csak felveszik a jutalmukat?
Váltsátok le a teljes garnitúrát, ha nem a lakókat szolgálja.
Gróf Széchenyi István mondta: "Minden népnek olyan kormánya van, amilyet megérdemel."
A Ti helyzeteteket számba véve: "Minden lakónak olyan képviselője van, amilyet megérdemel."
Hogy a fenébe tudtatok két balfácánt egymás után megválasztani?
Én 1969 és 1993 között voltam vezetőségi tagja egy lakásszövetkezetnek (kb. 1500 lakás!), de ekkora tartozás szóba se jöhetett volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!