Közös udvaros lakásban, ?én abban lakom,12.lakás van egy udvarban,de nem ajánlom senkinek.K8nek mi a véleménye erről?
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 18:51
11/12 A kérdező kommentje:
Az első balfácán k.képviselő,az nő volt.Lenyúlt a háztól több mint 1 milkát. Mindenkinek annyi volt a közös költség,amennnyit ő akart befizetni. nem voltak kifizetve a szolgáltatók felé a díjak.pl.a szemétdíj,a viz, csatorna díj,mert a pénzeket,akik fizettek,azokét lenyúlta.Sorra kapta a ház a büntetéseket,amiket nem tudtunk,mert a papirok hozzámentek.Évekig nem adott elszámolast,5 évig nem tartott gyűlést.Akkor nem volt hiteles vízóránk,mi meg azt hittük,hogy mindenki külön fizeti aa sajat vizét,mert ezt is eltitkolta.azt mondta fizet a viz szolgáltató fele is.Kaptunk felszólítast,hogy elzárják az udvarban a vizet,s hogy nincs hiteles vizórank ,s fizetve sincs,erre én szereztem egy férfi képviselőt,akinek sok udvara van,,elmondtam mit csinált az előző,a végen kiderült,hogy lenyúlt par milliót,na ez atvett mindent,kifizetett mindenféle büntetést,tartozásokat,persze azok pénzéböl,akik fizetnek közös költséget,rendbe a viz szolgáltatás,kémény stb.de még egy a szolgáltató fele mindig nincs kifizetve?mert annyi pénze nincs a háznak,mert egy páran most sem fizetnek.ez a férfi jó fej,de miert hagyja,hogy majdnem 1 milkaval tartozzanak?? Mindent rendbe tett majdnem,de ezt mar miért hagyja..mert 1 elmaradás még pont ezek miatt van.Nő képviselő többet nem kell! De mi vagyyunk a hibásak lakók,hogy nem jártunk utánna semminek,csak én a végén már,bementem a viz szolgáltatóhoz,ott tudtam meg,hogy nincs évek óta hiteles vízóránk,s nem fizet semmit a képviselő a víz szolgáltató felé,nekünk azt mondta minden rendben,évekig nem adott elszámolast sem,igy kerestem egy férfit,..
2021. aug. 20. 21:14
12/12 A kérdező kommentje:
Hat igazad van.Amilyet megérdemlünk.Az első lenyúlta a pénzt, nő volt,a 2 ik férfi hálistennek,ez sok mindent rendbe tett, de miért hagyja,hogy 1 millióval tartozzanak,a masik meg száz ezrekkel. Ennek is sok lakasa van, nem annyira balfácán,mint az előző,mert sok mindent rendbe tett,csak intézkedik majd remélem,mert tovább én sem fizetek. Ha masnak szabad,akkor nekem is szabadni fog. S AMIT irtál pontosan igy ilyen kérdésekkel rákérdezek tőlle.Nő képviselő soha többé nem kell!
2021. aug. 20. 21:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!