Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Garázs villany átírását...

Garázs villany átírását hogyan? (bővebben)

Figyelt kérdés
Hogyan lehetne megoldani bérelt garázs számla átírását?
2010. szept. 26. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért akarsz eggyel több gondot a nyakadba? A bérbeadó hozzájárulása kell.

Van a garázsnak külön villanyórája? Az úgy nem lenne jó,hogy a te nevedre menne a számla/akkor csak a fizető címet kell változtatni/

2010. szept. 26. 20:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Az is bőven elég nekem azt hogyan kell intézni?
2010. szept. 26. 21:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Van külön óra, ezt elfelejtettem írni.
2010. szept. 26. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Hivatalosan a tulaj hozzájárulása kellene.Belemenne? Ha nem,felejtős,hiszen feltűnő,hogy nem jön a villanyszámla.

Én /Szeged/bementem a démászhoz,vittem az ügyfélszámot,és az előfizető kódot,vagy akár egy számlát.Mondtam, fizető-hely módosítás lesz.

Így az lesz a számlán,hogy fogyasztó név-a tulaj,fogyasztó cím-a garázs(mint eddig)---a változás->fizető cím a tied.

Én jól vagyok a tulajjal,úgy mentem be--kamuzva--hogy én vagyok a tulaj,csak a számla van nálam,személyi nincs--írják át a fizető címe(me!)t,és kész......És aláírtam a tulaj nevét,nincs náluk írásminta,ez ugyanis hamisítás.

Persze így törvénytelen,de a tulaj tudta!!!-és örült,hogy nem kell neki bemenni ügyintézni.Kölcsönös a bizalom,és minden rendben,már 3,5 éve./gáz,víz is így van/

2010. szept. 26. 21:51
 5/6 anonim válasza:

Amenyiben E.ON-os terület innen tudod letölteni az "Adatfelvételi lap és új fizető kötelezettségvállalása" című nyomtatványt:

[link]

De az ügyfélkapun keresztül is intézhető.

2010. szept. 27. 11:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Még csak kétszer beszéltem telefonon a tulajjal erről még nem volt szó de megbeszélem vele. Köszönöm a segítséget.
2010. szept. 27. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!