Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Le kell vetni a cipőt a...

Le kell vetni a cipőt a házadban / lakásodban? Ha igen, akkor van "vendégpapucs"?

Figyelt kérdés
A legtöbb helyen le kell vetni a cipőt de eddig nem sok helyen jártam ahol volt valami papucs, hogy ne mezitláb legyek a házban.
2022. okt. 2. 21:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Amerikában senki se veszi le a cipőjét a lakásban, de ez elég gáz.
2022. okt. 3. 04:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is és az ismeretségi körömben szinte mindenhol le kell venni a cipőt és sehol sincs vendégpapucs.

Nálam 21,5 °C a járólap hűmérséklete ha nem megy a fűtés, és ennél nem tud hidegebb lenni a 15 cm padlószigetelés miatt. Tehát ezen egy gyerek is nyugodtan játszat anélkül hogy felfázna. Emiatt nem is vettem vendégpapucsokat.

Ha szakember jön, neki alapból mondom, hogy cipő maradhat.

Meg amúgyis én szeretek ágyból tévét nézni, vagy az ülőgarnitúrán úgy ülni, hogy fent vannak a lábaim a kárpiton. Tehát ha cipővel engedném be a népet akkor az szerintem nem túl higiénikus. Mert végig hordanák a pórt, sarat, füvet, nedveséget a házon (idő függvényében) én meg tovább szórom szét a koszt a nap folyamán.

2022. okt. 3. 08:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

10-es

A szakemberekkel/szerelőkkel nem vetetem le a cipőjüket. Nincs is rá szükség, mert eddig mindegyik húzott fel lábzsákot.

A vendégeknek adok papucsot.

2022. okt. 3. 13:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Alap hogy senki nem mászkál a házamban cipőben. Ha valaki megpróbálja, simán rászólok.

Nincs papucs, tiszta a padló.

2022. okt. 4. 14:33
 15/15 A kérdező kommentje:

A padlo eleg hideg, foleg ha nincs padlofutes. En nem is szeretek papucs nelkul lenni.

En amerikaban elek, siman bemegyek cipovel a hazba, kivetel ha kint esett az eso. Nalam vinyl parketta van, fel lehet mosni ha piszkos lesz es a legtobb embernel amugy is csak a szobaban van szonyeg.

2022. okt. 4. 15:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!