Le kell vetni a cipőt a házadban / lakásodban? Ha igen, akkor van "vendégpapucs"?
Figyelt kérdés
A legtöbb helyen le kell vetni a cipőt de eddig nem sok helyen jártam ahol volt valami papucs, hogy ne mezitláb legyek a házban.2022. okt. 2. 21:33
1/15 anonim válasza:
Aki ragaszkodik, hogy levegyék, a minimum hogy beszerez vendégpapucsokat.
3/15 anonim válasza:
Vendégpapucs, így lehet csiperkés az ember lába. 🙂
4/15 anonim válasza:
Igen, le kell. Nincs vendégpapucs,de mindenhol van szőnyeg.
5/15 anonim válasza:
Attol fugg, hogy 30 fős hazibulit tartok-e vagy max 5-6-7 ember jon. Ha az utobbi, akkor levetetem veluk a cipot es persze kapnak papucsot! Ha nagy hazibuli van, nem kotelezem oket erre, mert ugyis nagy mocsok lesz utana, lehetnek cipoben, takaritani ilyenkor mindig sokat kell masnap.
De keves ember miatt nem mosnek fel masnap, ha nem muszaj. Mert ha valaki cipoben jon be, az akkor sem higienikus szamomra, barki barmit mond.
6/15 anonim válasza:
Mi levesszük a napi rutin szerint, de vendéget soha nem is kérünk rá.
7/15 Metionin válasza:
Igen, alap hogy levesszük. Vendégeket nem hívunk, ha hívnánk, tartanánk erre a célra plusz papucsokat.
8/15 anonim válasza:
Igen és igen.
Szerintem igényteenség azzal a retkes cipővel a tiszta lakásba menni amiben egész nap a retekben meg a rágókon közlekedsz az utcán.
9/15 anonim válasza:
Igen.Természetesen van vendégpapucsunk, de a köves helységben padlófűtés van.Mi nem hordunk papucsot a házban.
10/15 anonim válasza:
Szakemberek előnyben vannak ezek szerint.
Nekik nem kell levenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!