Fürdőszobába tv- t rakni?
Figyelt kérdés
Hogy bírná a párát? Szeretek Netflixezni párommal fűrdés közben. Van, hogy 2-3 órát ott töltünk. Eddig egy tabletet használtunk erre de sajnos az tönkrement. Most szülinapjára vennék egyet. Néztem, hogy vannak ilyen kisebb 80cm es smart tv - k is jó áron egy ilyet gondoltam berakni, egy álvánnyal, hogy tudjuk forgatni. Szerintetek ez működhet?2022. okt. 1. 20:13
11/13 anonim válasza:
Úgy tűnik agyilag mégis... Ez megint olyan kérdés, hogy kell egy bizonyos szint, ami felett a fürdés nem csak a szigorúan vett szükséges rossz a tisztálkodás érdekében.
12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki tudja, hogy mit csinál a saját fürdőjében. Amikor megvettük a házat az első dolgunk volt, hogy egy nagyobb 2 személyes fürdőkádat vegyünk, alá fűtőpanelt, hogy ne hűljön ki 20 perc alatt a víz, mert már régóta vágytunk erre. Megtaláltuk megvettük. Mi ezt szeretjük, van rá időnk, igényünk és lehetőségünk. Nem kell ez miatt vitatkozni.
2022. okt. 2. 15:25
13/13 anonim válasza:
hát nem fogja sokáig a laptop se bírni szerintem.
Vannak viszont kifejezetten kültéri tv-k amik bírják a vizet is olyat kellet volna venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!