Hol lehet megtalálni, hogy mire lehet használni hivatalosan az éjszakai áramot?
"#19, tán olvasd el még egyszer, mit akar az automatikával. Ha nem esik le, elmagyarázom."
Regisztrált szerelő vagyok, ezt a lépést kihagyhatjuk.
Értem hogy meg szeretné mutatni hogy szerinte ez jó ötlet, és szerinted is az, csak az áramszolgáltató nem díjazza.
Ez olyan, mint amit a családapák szoktak vita esetében emlegetni a gyerekeiknek: amíg az én kenyeremet eszed, itt az történik amit én akarok.
Ha nagyon akarja, hivatalos állásfoglalást és engedélyeztetést is kérhet, nem minket kell meggyőznie. Konkrétan ez a videó jutott eszembe róla. A sofőr a fogyasztó, az áramszolgáltató pedig a rendőr: https://www.youtube.com/watch?v=5S8Xjb2hrnk
"Regisztrált szerelő vagyok, ezt a lépést kihagyhatjuk."
Ne hülyéskedjél már, mi oka lehetne bárkinek szolgáltatónak vagy hatóságnak arra, hogy kifogást emeljen akkor, ha a forróvíztároló energiaellátása megszűnik a vezérelt kikapcsolása miatt, akkor bekapcsolódjon a televízió? :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!