Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol lehet megtalálni, hogy...

Hol lehet megtalálni, hogy mire lehet használni hivatalosan az éjszakai áramot?

Figyelt kérdés
Google-vel csak magyarázatokat találtam, de engem a törvény, vagy az áramszolgáltató hivatalos szabályzata érdekel.

2022. okt. 1. 12:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"#19, tán olvasd el még egyszer, mit akar az automatikával. Ha nem esik le, elmagyarázom."

Regisztrált szerelő vagyok, ezt a lépést kihagyhatjuk.

Értem hogy meg szeretné mutatni hogy szerinte ez jó ötlet, és szerinted is az, csak az áramszolgáltató nem díjazza.

Ez olyan, mint amit a családapák szoktak vita esetében emlegetni a gyerekeiknek: amíg az én kenyeremet eszed, itt az történik amit én akarok.

Ha nagyon akarja, hivatalos állásfoglalást és engedélyeztetést is kérhet, nem minket kell meggyőznie. Konkrétan ez a videó jutott eszembe róla. A sofőr a fogyasztó, az áramszolgáltató pedig a rendőr: https://www.youtube.com/watch?v=5S8Xjb2hrnk

2022. okt. 12. 10:22
 22/23 A kérdező kommentje:
#21: És miért büntethet meg emiatt az áramszolgáltató? Az éjszakai áramkör zárt, nem bontható, sehol nincs megbontva. Miért lehet az áraszolgáltató számára problémás, ha egy normál tarifáról működő másik fogyasztó pont akkor kapcsol be, amikor elmegy az éjszakai áram és akkor ki, amikor megjön? Ezt mi tiltja?
2022. okt. 12. 11:42
 23/23 anonim ***** válasza:

"Regisztrált szerelő vagyok, ezt a lépést kihagyhatjuk."

Ne hülyéskedjél már, mi oka lehetne bárkinek szolgáltatónak vagy hatóságnak arra, hogy kifogást emeljen akkor, ha a forróvíztároló energiaellátása megszűnik a vezérelt kikapcsolása miatt, akkor bekapcsolódjon a televízió? :D :D :D

2022. okt. 12. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!