Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nem szigetelt házakban,...

Nem szigetelt házakban, lakásokban élők! Ti is fűtötök már néha esténként?

Figyelt kérdés
Itt 18-19 fok körül kezdődik a bál, nővérem közli hogy ő fázik és be kell gyújtanom. Én még ellennék ilyen fokban is amúgy.
2022. okt. 1. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Gyerekek miatt futunk. Elment 47m3 aug20tol szept20ig. 20e Ft.

Ugyhogy probalunk kevesbe futeni 22.5re volt allitva estere. Majd lesz 22 vagy 21.5. Feloltoztetjuk oket. Hamarosan jonnek a klimak akkor kicsit jobb lesz.

2022. okt. 1. 11:49
 2/8 anonim ***** válasza:
9%

Mond meg a nővérednek, hogy a közhivatalokban, iskolákban és a munkahelyeken is 18 fok lesz, és majd ott pampogjon.

Ha fázik akkor húzzon fel egy rózsaszínű vastag és térdig érő tundrabugyit.

Ha sokat dumál, akkor húzzál a fejére is egyet...

:)

2022. okt. 1. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Szigetelt ház, s már fűtünk.

Első!

Miért nem átalányt fizetsz?

2022. okt. 1. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:
96%

Szigeteletlen Kádár-kocka, ahogy kérted a kérdésben.

Nagyjából 3-4 napig mentek csak nappal a konvektorok 3-on (20-21 fokra), viszont tegnap meg ma, csak őrlángon. Az én szobámban éjjel-nappal úgy 10 cm-re nyitva az ablak, tegnap óta.

Szabadidő ruhában, alatta hosszú ujjú pólóban vagyunk, teljesen jó így.

2022. okt. 1. 13:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Szigeteletlen ház, de szilikát, így viszonylag jól tartja a hőt.

Kb. 2-3 hete gyújt be időnként a cirkó, nem kísérem figyelemmel, hogy mikor. Most még nem sokat kell neki fűteni, naponta mondjuk félórát fűt az utóbbi héten, mióta ennyire hideg van kint, és így bent nem megy 22 alá. Ennyit nekem simán megér, hogy jól érezzem magam, ne fázzak. (Nincsenek költséges szenvedélyeim és hobbijaim, nem szórom semmi hülyeségre a pénzt, a fizetésem mellett minden zöldséget és gyümölcsöt megtermelek a családnak 10-20 Ft/kg áron, így nem vág földhöz napi 1-2 gombóc fagyi ára.)

2022. okt. 1. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Szigetelt a társas ház 4 en lakom múlt héten esett 19 fok alá kedd óta fűtők napi 2 köbméter megy el és 24 fok van így.
2022. okt. 2. 00:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Van egy 9 hónaposom otthon, szóval már 2-3 hete megy a fűtés. Parasztház+vegyeskazán+puffer
2022. okt. 3. 18:16
 8/8 anonim válasza:
47%

Kb. Szeptember közepén kezdtem fűteni esténként kell. Csak 21-22 fok van itthon nélküle. Nekem az nagyon hideg! Nem vicc, egyik este nem fütőttem fel. Hiába voltam beöltözve, vastag melegítő, vastag zokni, két takaró... Vaccogtam a hidegtől. Másnap már mehettem is a gyógyszertárba köptetőért. Meg neocitranért.

Hiába drága én inkább fűtők, mert ha nem fűtenék gyógyszerre meg a táppénz miatt (ugye annyival kevesebb) ugyan annyit fízetnék! Akkor inkább nem fagyoskodok és maradok egészséges!

2022. okt. 17. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!