Feladtak nekem egy csomagot, de nem tudom hogy ki volt az. Valamint azt sem hogy mit tartalmazot a csomag. Hogy derítsem ki?
Ma kaptam egy email értesítőt az egyik cégfutártól. Asszem valami srinter futár. Nos én viszont nem rendeltem semmit sem. Az email értesítőbe nem volt feltüntetve a feladó neve csak a vételár ami 3790 forint volt.
,,Tisztelt címzet! Ezúton értesítjük önt, hogy az ön címére csomagot adtak fel. Amennyiben ma a csomag feladásra került, úgy a következő egymást követő munkanapon kézbesítjük az ön címére"
,,Amennyiben változtatni szeretne a kiszállítás időpontján, úgy kattintson a linkre ahol módosíthatja a kiszállítás időpontját". ,,Tájékoztatjuk hogy a futárnál a 3790 forint fizetendő amelyetet készbénzben, vagy bankkártyával is kifizethet". ,,Amenyiben bármi kérdése, észrevétele van, hívja ügyfélszolgálatunkat"
Nos felhívtam a Fáma Futár ügyfélszolgálatát, bediktáltam a csomagszámot és megtalálta a nő a csomagot. Viszont a feladóra nincs rálátása. Mondtam hogy fordítsák vissza a csomagot. Aminek eleget tett. Nos én nem rendeltem semmit sem per pillanat, nem tudom ki küldte, ki adta fel. Miért, mire fizessek 3790 forintot. A feladót nem tudta megmondani mivel nincs rálátása. Viszont senki nem hívott az utóbbi időben ezmiatt. Szóva a feladó ismeretlen, nem tudom mit tartalmazott. Annyit látot hogy cég adta fel, de hogy milyen cég nem tudja. ,,Céges feladás" ennyit írt elvileg a rendszerbe.
Hogy derítsem ki mi volt a csomagba (tudom esélytelen ha nem vettem át) ill. Hogy ki, milyen célból küldte.
Szoktam rendelni, de mostanába egyáltalán nem szoktam rendelni.
Egy apró kérdés:
Ha nem ismerték a feladót, akkor kinek viszik vissza???
14.
Ez egy költői kérdés volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!