Feladtak nekem egy csomagot, de nem tudom hogy ki volt az. Valamint azt sem hogy mit tartalmazot a csomag. Hogy derítsem ki?
Ma kaptam egy email értesítőt az egyik cégfutártól. Asszem valami srinter futár. Nos én viszont nem rendeltem semmit sem. Az email értesítőbe nem volt feltüntetve a feladó neve csak a vételár ami 3790 forint volt.
,,Tisztelt címzet! Ezúton értesítjük önt, hogy az ön címére csomagot adtak fel. Amennyiben ma a csomag feladásra került, úgy a következő egymást követő munkanapon kézbesítjük az ön címére"
,,Amennyiben változtatni szeretne a kiszállítás időpontján, úgy kattintson a linkre ahol módosíthatja a kiszállítás időpontját". ,,Tájékoztatjuk hogy a futárnál a 3790 forint fizetendő amelyetet készbénzben, vagy bankkártyával is kifizethet". ,,Amenyiben bármi kérdése, észrevétele van, hívja ügyfélszolgálatunkat"
Nos felhívtam a Fáma Futár ügyfélszolgálatát, bediktáltam a csomagszámot és megtalálta a nő a csomagot. Viszont a feladóra nincs rálátása. Mondtam hogy fordítsák vissza a csomagot. Aminek eleget tett. Nos én nem rendeltem semmit sem per pillanat, nem tudom ki küldte, ki adta fel. Miért, mire fizessek 3790 forintot. A feladót nem tudta megmondani mivel nincs rálátása. Viszont senki nem hívott az utóbbi időben ezmiatt. Szóva a feladó ismeretlen, nem tudom mit tartalmazott. Annyit látot hogy cég adta fel, de hogy milyen cég nem tudja. ,,Céges feladás" ennyit írt elvileg a rendszerbe.
Hogy derítsem ki mi volt a csomagba (tudom esélytelen ha nem vettem át) ill. Hogy ki, milyen célból küldte.
Szoktam rendelni, de mostanába egyáltalán nem szoktam rendelni.
“Asszem valami srinter futár”
SPRINTER futár!
Nem tudom mi az a Fama futár akit hívtál, de a Sprinter kiértesítőjén rajta van az elérhetőségük és ott kellene érdeklődnöd! Olyan nincs, hogy nem tudják ki a feladó.
Kizárt!
Írj egy emailt, arra írásban kell válaszolniuk és nem írhatják, hogy nem tudják!
Tessék, a Sprinter elérhetősége:
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
E-mail: info@sprinter.hu
Tel: 06 1 881 2615
Ha nem rendeltél semmit, akkor ne szórakozz senkivel!!!!!!!
(Nagyon ráfizethetsz, ha netán átveszed). Felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!