Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Egyedül lehet hagyni egy...

Egyedül lehet hagyni egy szakembert a lakásban?

Figyelt kérdés
Például bemennék a hálóba, amíg elvégzi a munkát a konyhában. Vagy számolni kell azzal ,hogy valamit gyorsan zsebretesz a szekrényböl és jobb az adott helyiségben maradni, ahol a javítás zajlik?

2022. szept. 21. 10:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A szakemberek inkább a munkához való anyagokkal manipulálnak.

Ha sikerül megtakaritani valamennyi festéket,azt már magukkal viszik.

Üres vödröt meg hagynak itt,elfogyott.

2022. szept. 21. 13:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Megbízható szakembert hívj (akivel valakid dolgoztatott), aki jól dolgozik és nem lop.

Senki sem szereti, amikor a háta mögött áll a "felügyelő". Nyugodtan hagyd magára és menj másik szobába. Ha értékesebb dolgot is tartasz ott, akkor azt arra az időre tedd el.

Kényszermegoldásként rendszerváltás után trezorok értékesítésével (szükség szerint beszerelésével, azaz rögzítésével) foglalkoztam szűk egy éven át.

Hirdetéseimre egy városból jelentkezett egy illető, hogy vásárolna egyet (megbeszéltük, hogy milyet). Üzlete volt, ahol átadta a lakása kulcsát, megmondta melyik szobában van egy ruhaszekrény, abba kössem be úgy, hogy átfúrom a szekrény hátulját meg a falat és csavarozzam be a falba a házi trezort. Utána visszavittem a kulcsot, fizetett, azóta sem láttuk egymást.

Később jutott eszembe, hogy hogyan védhettem volna meg magam, ha azt mondta volna, hogy elloptam a felesége ékszereit. Igaz, hogy a bizonyítás az ő kötelessége lett volna, de nekem sem lett volna könnyű a helyzetem...

A másikm eset egy barátomnál történt, ahol a 102 kg-os trezort rögzítettem úgy, hogy nem voltak otthon.

Nálam, ha szaki dolgozik, sosem állok a háta mögött, legfeljebb 1-2-szer odanézek. Ennyi.

2022. szept. 21. 15:39
 13/13 anonim ***** válasza:
52%

10. Leirtad a lenyeget. En sosem valami idegent hivok a telefonkonyvbol, hanem baratok, csaladtagok, kollegak, kozeli ismerosok ajanlasa alapjan hivok mindig 1-1 konkret szakembert.

Aki idegeneket hiv a telefonkonyvbol vagy a netrol a lakasaba az feljen csak felolem, de ezt el tudna kerulni o is.

2022. szept. 21. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!