Van aki már elkezdett fűteni?Mikor érdemes elkezdeni?
Egyelőre 23-24 fok van a házban. Furcsa módon a felső szinten a hálószobában reggelre egy fokkal magasabb.
Lehet hogy mi "fűtjük be", vagy napközben átmelegedik a fal, amit éjszaka visszaad. (?)
20 foknál bekapcsolom a kazánt.
Akkor érdemes, amikor fázol. Előzőekhez csatlakozva nálam is 23 fok van otthon, így még nem fűtök, nekem ez elég.
Amúgy percekig gondolkodtam azon, hogy mi a fene lehet az a "gajjak" :D
Nálam soha nincs lekapcsolva a cirkó, télen-nyáron 23 fokra van állítva. Engem nem a naptár érdekel, hanem a kellemes hőérzet.
Csak hát nyáron nem szokott bekapcsolni. Most eddig még nem kapcsolt be, de már várható, mert mostanra lehűltek a falak, meg a szuterén, amik eddig tároltak valamit az utolsó hőhullámból.
De pár éve egyszer augusztusban is bekapcsolt egy rövid időre, mikor kint valami 4 fok volt hajnalban.
Mikor ilyen "csaképp bekapcsolós" időjárás van, akkor kicsi az épület hőleadása, és fillérekből megvan a belső tér felfűtése, akkor meg minek fagyoskodjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!