Hol lehet üvegpoharat venni, ami annyira nem drága, de nem is gagyi?
Figyelt kérdés
vki esetleg gyöngyösön is tudna?2008. dec. 22. 16:09
2/9 anonim válasza:
a metro áruházakban nagyon szép és jó minőségű boros, pezsgős és koktélos poharakat lehet kapni. ha vizes vagy üdítős poharat szeretnél,tényleg az ikea a legjobb:)
3/9 anonim válasza:
Mi is Ikeàban vettünk kb 2 honaja teljes pohàrkészletet,tànyér és evöeszközt.
Azt hiszem enyire megelégedve régen voltam valamivel!
Nagyon jo minöségü,olcso,és minden izlésnek van valami:)
4/9 anonim válasza:
Metroban, Sparban gyakorlatilag bárhol. Az Ikea valóban szuper, nekem is sok Ikea-s dolgom van, de ha Gyöngyösön nincs Ikea (gondolom nincs, nálunk nincs csak akkor ugrottunk be amikor Pesten volt dolgunk és útba esett) akkor azért nem érdemes Pestre menni.
6/9 anonim válasza:
De most komolyan, ez a kérdés szerinted mennyire életképes. Akkor talán az, ha tegnap láttad meg a napvilágot, és az első kívánságod rögtön egy üvegpohár volt. Akkor azt mondom, hogy nem tudhatod, hogy IKEA, KIKA, JYSK, METRO, BÁRMELYIK lakberendezési üzlet/áruház, BÁRMELYIK bevásárlóközpontban található legalább három ilyen üzlet közül BÁRMELYIK, továbbá szerintem még a hozzátok legközelebb eső Plus Élelmiszerdiszkontban is legalább háromfajtát találsz, ha rossz napod van, akkor csak kettőt. Ezek alapján a kérdésed jogos... de amúgy...
8/9 anonim válasza:
Én a TESCO-ban vettem saját márkás boros és Whisky-s poharakat és ArcOpal márkájú boros és üdítős poharakat. Szerintem jól néznek ki, külünösen a nagy öblös TESCO-s. 1000 Ft alatt van 4-6 db.
9/9 anonim válasza:
A KIKA-ban is vannak nagyon szép üvegpoharak, eéfogadható áron és garantáltan nem vacak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!