Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan csináljak nagyon...

Hogyan csináljak nagyon büdöset az utcára?

Figyelt kérdés

Ugord át ezt a részt ha hosszú:

(((Ahol lakom, van a két épület között egy kis gang (fent lakom a 4.-en de így is nagyon hangos mintha az ablak alatt lennének). Éjjel 11 és hajnali 1 között nagyon szeretnek a fiatalok oda lejárni hangoskodni. Trappolnak, tapsolnak, böfögnek, ordibálnak, sörösüvegeket dobálnak szét. A rendőr se nagyon foglalkozik velük. Oda járnak. Én nem fogok kikiabálni rájuk mert kicsit félek is tőlük, hogy rámszállnak.))))

Arra gondoltam, hogy ez ellen a legegyszerűbb megoldás az, hogy ha büdössé teszem a helyet. Nem akarok kutyapiszokhoz meg ilyen dolgokhoz nyúlni, de valami hasonló hatású dolog kellene.

Arra gondoltam, hogy tejet öntök ki a résekbe, kövek közé, talán az büdös? Vagy ha a tejet összerázom valami zsírral, hogy tovább nedves maradjon esetleg ütök bele pár tojást is? Gondolom ez 1-2 nap alatt iszonyat büdös tud lenni, (de lehet, hogy nem) és ez egy nagyon egyszerű módszer arra szerintem, hogy ne akarjanak oda járni, ne legyen annyira a kedvenc helyük.

Más megoldást nem látok. Többször jött ki rendőr, nem törődnek vele. Mindig más társaság jön és már nagyon elegem van, hogy hajnali egykor gyökér kölykök tapsikolása veri ki az álmot a szememből amikor másnap dolgoznék.

2022. szept. 9. 12:01
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Fehérjeporra gondoltam még, mondjuk valami olcsó kis zacskónyira. Vagy tejpor? Talán az töményebb. Szerintem kellene neki valamilyen közeg ami nedvesen tartja hogy sokáig büdös maradjon és ezzel vagyok bajban.

Hozzám úgysem ér majd fel a szag, de a vandálokat legalább biztos távol tartja.

2022. szept. 9. 12:02
 2/19 A kérdező kommentje:
Bármilyen ötlet jó lényeg, hogy egy hétig kibírja és elvegye a kedvüket attól, hogy ott italozgassanak, csajozzanak a gangon.
2022. szept. 9. 12:04
 3/19 A kérdező kommentje:
Múltkor kis fiatal csajok jöttek, leültek a sarokba, ittak valamit és akkorákat büfögtek mint egy bölény, mondjuk az vicces volt. De ezért is mondom, hogy mindig más jön. Gondolom van valamilyen törzshely a közelben és ahogy vonulnak át megállnak vagy oda, vagy visszafele. Fiatalon én is csináltam ilyet, de ha mondjuk valahol büdös lenne biztos nem állnék ott meg.
2022. szept. 9. 12:05
 4/19 anonim ***** válasza:
49%
A macska vizelete is nagyon büdös tud lenni, esetleg ha néhány macskát odacsalsz étellel, egy idő után erőteljes szag lesz, és a macskák is jól laknak.
2022. szept. 9. 12:06
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
ezek pont leszarják a büdöset , baszó/szopófantom talán elriasztaná őket de a büdös az biztosan hatástalan lesz ellenük
2022. szept. 9. 12:11
 6/19 A kérdező kommentje:

Elmennek mert ha jól csinálom behánynak olyan büdös lesz ott. Én se iszogattam volna fiatal koromban pl kutyaszar között. Meg főleg nem ültem volna ott le a kőre.

Pont azért mennek oda mert szép tiszta rendezett barátságos kis gang. Onnan 100 méterre van a kutyafuttató, oda nem mennek.

2022. szept. 9. 12:15
 7/19 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel, ha büdös lesz ott, amúgy a kutya nem jár oda, az épületek között egy tűzfal féleség. Lényeg, hogy ne rúgjanak ki a munkahelyemről mert nem tudok ezek miatt aludni a hét felében.
2022. szept. 9. 12:17
 8/19 anonim ***** válasza:
Egy úgy szoktuk, hogy rájuk dobunk pár záptojást.
2022. szept. 9. 12:49
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Mintha komposztálni akarnál, gyűjtsd össze a konyhai növényi hulladékot (vöröshagyma héja, krumplihéj, káposztatorzsa, gyümölcsök torzsája, savanyúkáposzta, stb.) egy zárható műanyag vödörbe (pl nagyobb fagyis vagy a vaníliáskarikának a vödrös verziója). Rohaszd vagy 3-4 napig, na, az rettenet büdös tud lenni. Még levet is ereszt, azzal meglocsolhatod ott a placcot (mondjuk én őket locsolnám meg, ha arra néz az ablakom)
2022. szept. 9. 12:56
 10/19 A kérdező kommentje:
A növényi lé szerintem nem sokáig büdös, de nem tudom. Legjobb talán ha pár tojást is beletörök. A probléma itt inkább az, hogy szemetet nem hagyhatok ott, de folyadékot szerintem simán. Viszont az idővel megszárad. Nem tudom mivel lehet elnyújtani azt, hogy büdös legyen. Ha összekeverem mondjuk zsírral? De a zsír meg blokkolja a bomlást, nem? (tartósító anyag)
2022. szept. 9. 13:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!