Hogyan csináljak nagyon büdöset az utcára?
Ugord át ezt a részt ha hosszú:
(((Ahol lakom, van a két épület között egy kis gang (fent lakom a 4.-en de így is nagyon hangos mintha az ablak alatt lennének). Éjjel 11 és hajnali 1 között nagyon szeretnek a fiatalok oda lejárni hangoskodni. Trappolnak, tapsolnak, böfögnek, ordibálnak, sörösüvegeket dobálnak szét. A rendőr se nagyon foglalkozik velük. Oda járnak. Én nem fogok kikiabálni rájuk mert kicsit félek is tőlük, hogy rámszállnak.))))
Arra gondoltam, hogy ez ellen a legegyszerűbb megoldás az, hogy ha büdössé teszem a helyet. Nem akarok kutyapiszokhoz meg ilyen dolgokhoz nyúlni, de valami hasonló hatású dolog kellene.
Arra gondoltam, hogy tejet öntök ki a résekbe, kövek közé, talán az büdös? Vagy ha a tejet összerázom valami zsírral, hogy tovább nedves maradjon esetleg ütök bele pár tojást is? Gondolom ez 1-2 nap alatt iszonyat büdös tud lenni, (de lehet, hogy nem) és ez egy nagyon egyszerű módszer arra szerintem, hogy ne akarjanak oda járni, ne legyen annyira a kedvenc helyük.
Más megoldást nem látok. Többször jött ki rendőr, nem törődnek vele. Mindig más társaság jön és már nagyon elegem van, hogy hajnali egykor gyökér kölykök tapsikolása veri ki az álmot a szememből amikor másnap dolgoznék.
Fehérjeporra gondoltam még, mondjuk valami olcsó kis zacskónyira. Vagy tejpor? Talán az töményebb. Szerintem kellene neki valamilyen közeg ami nedvesen tartja hogy sokáig büdös maradjon és ezzel vagyok bajban.
Hozzám úgysem ér majd fel a szag, de a vandálokat legalább biztos távol tartja.
Elmennek mert ha jól csinálom behánynak olyan büdös lesz ott. Én se iszogattam volna fiatal koromban pl kutyaszar között. Meg főleg nem ültem volna ott le a kőre.
Pont azért mennek oda mert szép tiszta rendezett barátságos kis gang. Onnan 100 méterre van a kutyafuttató, oda nem mennek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!