Tartós, időálló és strapabíró kádtöltő csaptelep zuhanyváltóval?
Figyelt kérdés
Már a második MOFÉM Mambo-5 zuhanyváltós kádtöltő csaptelepünk van, de már ez is elkopott 2 év használat után: amikor meleg vizet engedek simán a kádba, akkor a zuhanyfejből is csepeg a víz. Gondolom, hogy a zuhanyváltóban lévő műanyag/gumialkatrészt elkoptatta a hideg-melegvíz váltás, vagy csak maga a melegvíz.
A lényeg, hogy tartós csaptelepet keresek, ami egyszerre kádtöltő és zuhanyfejet is lehet hozzácsatlakoztatni, és probléma nélkül bírja sok-sok évig. (Hozzáteszem, hogy a napi 1-2 zuhanyzáson túl is elég aktívan használjuk, tehát napi egyszer telemegy a kád, télen előfordul hogy néha 2x is.)
2022. szept. 7. 11:23
1/3 anonim válasza:
Ha jól tudom, a Mofémnek 5 év garanciája van.
2/3 anonim válasza:
Ha nincs központi vízlágyítód, akkor bármelyik csaptelep elromlik karbantartás nélkül. A bojlerben is durván lerakódik a vízkő és szétmennek a tömítések, ez igaz a csapokra is. Szét kell szedni minden évben, vízkőteleníteni, tömítéseket cserélni. Ez nem a termék hibája, hanem a vezetékes víz túl kemény.
3/3 anonim válasza:
Én Hansgrohe csaptelepet használok,elégedett vagyok a velük, de ezeket is cserélni kell kb.10 évente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!