Melyik országba születettek volna vagy élnétek a legszívesebben?
Én ha az anyagiakat nézzük akkor Quatar, Dubai, Szingapúrt
Ha meg úgy általánosságba akkor USA, Kína, Luxemburg, Spanyolország
Amiket még szintén nagyon jók lehetnek Kanada, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Törökország, Japán, Oroszország, Thaiföld, Kuba, Norvégia, Dánia, Finnország, Anglia, Hollandia, Puerto Rico
De nekem a fent felsorolt 4-7 ország lenne a favorite. Jó lenne valamelyik nyelvet teljesen folyékonyan kevés akcentussal rövid idő alatt elsajátítani legalább az Angolt.
USA, Kanada, Spanyolország, Olaszország, Hollandia (nagyon jó az angoljuk is pluszba), Németország, Görögország vagy Belgium.
Izland és Auusztrália is érdekesek és jó lehet ott élni.
Ha életkörülmények miatt akkor: Kanada, Svájc, Svédország
Ha számomra érdekes kultúra miatt akkor: Kína, Japán, vagy valami egzotikus sziget.
Nemetország? Most komoly? 😂
Akkor instant megfagyni jössz ide..
6 vagyok.
Németországban lakom már egészen kiskorom óta és hát a nemetország csak rosszab lett mint volt... De a legszarabb az az hogy az oroszok adtak a németnek gázt, de német nem akar adni gázt a népnek.. úgyhogy mi már kezdjük bevasarolni a meleg ruhakat, halozsakot stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!