Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hova költöznél legszivesebben...

Hova költöznél legszivesebben ha bárhova mehetnél és miért?

Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 23:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Országon belül, vagy országon kívül?

Országon belül sehova máshova mint ahol vagyok (Budapest belváros)

Országon kívül Svájc, leginkább Zürich.

2022. júl. 24. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

3 álmom van, egyik sem annyira elrugaszkodott a valóságtól, hogy ne legyen esély megvalósítani, ha nagyon akarom.

- amíg aktív korú vagyok, addig a kedvenc európai fővárosomba, kilátással a kedvenc felhőkarcolómra (lényegtelen a kérdés szempontjából, hogy konkrétan melyik város)

- nyugdíjas éveimben vagy valahol az Alpokban élnék szívesen, vagy pedig egy Égei-tengeri szigeten.

2022. júl. 25. 00:09
 3/8 anonim válasza:
100%
Ausztráliába mennék és élnék ott egy két évet, sosem jártam ott és szívesen kipróbálnám az ottani életet. Kellően messze van ahhoz hogy ne jöjjön utánam senki, és imádom az ausztrál akcentust.
2022. júl. 25. 01:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahol nincs ilyen brutális nyár évről-évre, mint az Alföldön.
2022. júl. 25. 06:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Én Pest környékén lakom. Országon belül valahova vidékre, de egy közepes várostól nem túl messzire. Pl. Pécs vagy Veszprém környékének egyes részei nagyon szimpatikusak.

Székelyföldi vidéken is abszolút el tudnám képzelni magam, elsősorban Hargitában.

Ha Európát nézzük, Olaszországba, elsősorban Szicíliába mennék, ott is inkább valami vidéki helyre.

2022. júl. 25. 08:39
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Országon belül jó helyen vagyok ott, ahol vagyok.

Ha országon kívül nézem, akkor Spanyolország vagy Horvátország, valami kis tengerparti település. Utóbbit lehet meg is valósítjuk pár éven belül, ha továbbra is ilyen remekül alakulnak a dolgok ebben az országban.

2022. júl. 25. 09:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Országon belül sehova máshova, maradnék Budapesten.

Országon kívül nem tudom hova telepednék le, a skandináv országok szimpatikusak a jó életszínvonal, az értelmes, nyitott gondolkodás és a hideg idő miatt. Néhányszor voltam Svédországban, szívesen visszamennék.

Csak északra esetleg nyugatra mennék, de nem gondolom hogy Európán kívül.

Egyébként nagy álmom egy önellátó furgonnal bejárni minimum Európát, de sajnos nem tehetem meg jelenleg.

2022. júl. 26. 09:07
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Vissza Hollandiába 😭
2022. júl. 28. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!