A Vodafonet megéri bekötni otthonra?
Figyelt kérdés
Mennyire jók? Mindig van net? Esetleg valakinek jó/rossz tapasztalat?2022. aug. 29. 00:52
1/4 anonim válasza:
Vezetékes, nekem mindig van net!
De nemrég még a UPC volt a szolgáltató, szóval nem tudni, milyen lesz a Vodával.
Most egy ideje nem enged be gmail-re, plusz adatokat kér, nem elég neki 2szintű jelszóvédelem, még ennek utánajárok, nem a cég eladásával van-e összefüggésben, addig nem merem ajánlani.
2/4 anonim válasza:
Nekem 500/22 megabit per szekundum net előfizetésem van. Most csináltam sebességmérést az eredmény 16 megabit per szekundum letöltési sebesség, és ez általános, nagyon ritka eset, hogy eléri a 100 Mbps-ot.
3/4 A kérdező kommentje:
Az nem hangzik túl biztatóan... Én eddig Telenoros voltam, 1000 mbit le/fel és nagyon jól működött szinte mindig 950/940 volt. Most költöztem és ahol lakok ott csak Voda van és nem nagyon bizok benne hogy beköttessem mert sok rosszat hallottam a szolgáltatásról és kevesebb jót.
2022. aug. 31. 14:21
4/4 A kérdező kommentje:
Mindenesetre addig marad a Telekomos mobilnet, csak ha mondjuk jön valaki akkor mindig megosztani a netet, a hotspot jobban meriti a telefont stb. Meg a Wi-Fivel szabályozható lámpa nem csatlakozik rá a hotspotra valamiért, ami elég zavaró és igy csak alacsony fényen tud világitani.
2022. aug. 31. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!