Mennyi szokott lenni egy havi villanyszámlád?
Természetesen érdekelne az is, hogy ki milyen jellegű és mekkora házban él, a viszonyítás miatt.
Pl.: 9800ft, családi ház, 55nm
Köszi a válaszokat!
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:40
Ahha, így már érthető... már kezdtem megijedni :)
:DDDD
Hogy milyen messze van az erőmű, az nem számít:)))
Nálunk meg itt van Paks:))
Már ne haragudj, de miért számítana?
Ezzel az erővel, akkor nekem nem is kéne fizetni, mert Paks adja a magyarországi energiatermelés 40%át (ha nem pontos, akkor sry)
Nem a tatabányai vezetékekbe táplálják be az ott termelt áramot, hanem az országos hálózatba.
Az hogy többet fizet a haver, meg azért van, mert nem energiatakarékos dolgokat használ.
107 M2, 6 fő 19-24 ezer között általában. (Nem átalány, interneten jelentem az állást.)
(2 hűtő,2 fagyasztó,3 szg, 3 TV, mosó-, mosogatógép)
Ezt nem értem! Semmi köze, hány nm a lakás/ház! Inkább ahhoz van köze, h villanybojlered van, hűtőd és egyéb műszaki dolgod...
ha villanybojlered van, arrol hány ember fürdik, hanyszor mosogatsz stb! ha fűtés és melegvíz gázról megy, lényegesen kevesebb a villanyod, de több a gázod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!