Tényleg gázak a biztonsági kamerák?
A környéken folyamatosan kukkol valaki a családok fürdőszobájába, fát loptak tőlünk, állandóan zörög a kerítés és a szomszédé is aki egy idős hölgy, az ő udvarából pl többször másztak be hozzánk lopni. Állandóan nyitva van reggelre a hátsó kapunk is gyakran és a kocsival is észrevett Apukám valamit, hogy valaki birizgálta a tanksapkát, amire s szintén volt példa a környéken.
Mégsem raknak fel kamerát (van is itthon) mert szerintük ez gáz és nem akarnak kitűnni? Most tényleg ennyire nagy dolog az, hogy egy kamerát előre és hátra is felrakunk? Nem akarnak belemenni Anyumék merthogy ők nem akarnak megfigyelve lenni akkor is meg kitűnni a szomszédok között.
aha. persze.csak kamukamerátok van. de az is több a semminél.
hidd el kamera nélkül is fel lehet jelenteni bárkit. elég ha egy másik személy is mondja.
ez halandzsa h nem akar senki kitünni.
nemdrágák a kamerák. én 15 000ft ért vettem. éjel látós. remekűl mutat mindent.
Nem kamu a kamera, már volt használatban rokonnál is.
Itt senki nem fog tenni semmit, pedig a perverz f.sszal már többen szembenéztek a WC ablakokban, erre felé inkább csöndben elnyomják az ügyet.
Mindenesetre azért én még győzködök itthon
hát amennyi hír van ijeneről.
sztem akár a tényeknek is írhatsz.
Kamera jo de meg jobb a mozgaserzekelos reflektor.
Vilagosban senki se szeret bunozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!