Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy kell ilyen jellegű...

Hogy kell ilyen jellegű gondot orvosolni?

Figyelt kérdés

Sajnos még nem volt lehetőségem anyagi okokból kifolyólag elköltözni az anyámék lakásából...röviden állandó jelleggel terrorizál, most azzal fenyegetett meg, hogy leellenőrizteti a telefonomat.

Nem akarok kiszolgáltatva élni, lebetegettem 6 napra és azóta minden egyes nap bánt...nem bìrom tovább

Hogy kell elintézni, hogy a telefonomat én tudjam fizetni? És ne legyen rálátása senkinek a készülékemre? Egy háztartáson belül csinálhatom azt, hogy mondjuk másik telefonszolgáltatónál leszek regisztrálva?

Ők Vodafone...vodafone-os az internetelőfizetés is...meg én is még eddig, de le akarok vállni..erőszakkal is...konkrétan gyomorfekély alakult ki nálam a brutális enyomás és stressz miatt, amivel meggyötör az anyám napi szinten..

Köszönöm!🙏🙁

2022. aug. 21. 15:03
 1/3 A kérdező kommentje:

Nettó 137 000 Ft-ból még nem tudtam albérletbe menni, de azon vagyok

20 feletti az életkorom

2022. aug. 21. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha vodafonos a készüléked, akkor más szolgáltatónál nem tudsz regisztrálni, legalábbis ezzel a készülékkel nem, ami hűségidős és anyád nevén van.

Csak úgy tudsz telefonilag önállósodni, hogy kötsz a saját nevedre szerződést valamelyik szolgáltatónál, veszel hozzá egy telefont.

A jelenlegin az összes tevékenységet törlöd és visszaadod anyádnak, kezdjen vele amit akar!

2022. aug. 21. 15:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a telefonján már nincs hűség idő, mert csak az internet előfizetésről írt,

Veszel egy új sim kártyát lehet akár vodafonos is és veszel rá magadnak olyan mobilnetet amilyet akarsz.

2022. aug. 21. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!