Hogy kell ilyen jellegű gondot orvosolni?
Sajnos még nem volt lehetőségem anyagi okokból kifolyólag elköltözni az anyámék lakásából...röviden állandó jelleggel terrorizál, most azzal fenyegetett meg, hogy leellenőrizteti a telefonomat.
Nem akarok kiszolgáltatva élni, lebetegettem 6 napra és azóta minden egyes nap bánt...nem bìrom tovább
Hogy kell elintézni, hogy a telefonomat én tudjam fizetni? És ne legyen rálátása senkinek a készülékemre? Egy háztartáson belül csinálhatom azt, hogy mondjuk másik telefonszolgáltatónál leszek regisztrálva?
Ők Vodafone...vodafone-os az internetelőfizetés is...meg én is még eddig, de le akarok vállni..erőszakkal is...konkrétan gyomorfekély alakult ki nálam a brutális enyomás és stressz miatt, amivel meggyötör az anyám napi szinten..
Köszönöm!🙏🙁
Nettó 137 000 Ft-ból még nem tudtam albérletbe menni, de azon vagyok
20 feletti az életkorom
Ha vodafonos a készüléked, akkor más szolgáltatónál nem tudsz regisztrálni, legalábbis ezzel a készülékkel nem, ami hűségidős és anyád nevén van.
Csak úgy tudsz telefonilag önállósodni, hogy kötsz a saját nevedre szerződést valamelyik szolgáltatónál, veszel hozzá egy telefont.
A jelenlegin az összes tevékenységet törlöd és visszaadod anyádnak, kezdjen vele amit akar!
Lehet a telefonján már nincs hűség idő, mert csak az internet előfizetésről írt,
Veszel egy új sim kártyát lehet akár vodafonos is és veszel rá magadnak olyan mobilnetet amilyet akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!