Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ilyen esetben tudják majd...

Ilyen esetben tudják majd orvosolni a problémát?

Figyelt kérdés
Rendeltem a netről 2 db mini rolót. Sajnos ott szúrtam el, hogy figyelmetlenül adtam meg a széllesség méretét, illetve nem néztem azt, hogy írták ott egy kérdőjel ikonnal jelezve, hogy ez csak a szövet szélessége, ezen felül a végekkel együtt + 40 mm. Így sajnos egyik sem jó, nem megy rá az ablakkeretre, nagyobb. Írtam már nekik az előbb e-mailt, addig is kérdésem lenne az, hogy van rá sanszom, hogy esetleg visszaküldjem nekik és a gyárban javítják a hibát, vagy így 16 ezer forintot dobhatok ki a kukába? Válasz(oka)t előre is köszönöm!
2021. márc. 18. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ők nem hibáztak, nem kötelességük javítani. Ha a technológia megengedi, akkor el tudom képzelni, hogy utólag a te költségeden kijavítják, de erre nem kötelezhetők és a pénzt sem kell visszafizetniük.
2021. márc. 18. 19:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Értem, tehát akkor valszeg buktam a rolókat is meg a pénzt is. Frankó. :/
2021. márc. 18. 19:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul, ha ez az áruház, csak egy web áruház, és nem maga a cég, akkor ők is a megadott méretek alapján szerezték be a rolót, akkor még annyi esély sincs, mint amit előzőleg írtam.
2021. márc. 18. 19:55
 4/11 A kérdező kommentje:

[link]

Innen rendeltem. Halvány fingom sincs, hogy ez milyen cég/gyár stb. Nem is bántana igazán a rolók ára, ha nem havi nettó 120-at keresnék.

2021. márc. 18. 19:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy szlovák cég, Eperjesen van.Igen, a méretnél feltüntették a plusz méretet, ami kellett volna, meg a szövetminta mellett a kész roló is látható. Arra a méretre vágták le a szövetet is, amit kértél/rosszul/-hát azt hiszem, ezt nem fogják orvosolni.
2021. márc. 18. 20:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak cégek, akik (fizetés ellenében) elvágnak belőle. Érdeklődd meg, mennyibe kerül. Ha nem éri meg, hirdesd meg az eladást a Jófogás-on.
2021. márc. 18. 20:55
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem elvágni kell, hanem hiányzik 4 cm a szövet szélességből.
2021. márc. 18. 21:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Majd kiderül, mit reagálnak az e-mailre.
2021. márc. 19. 06:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Szép estét minden válaszolónak! Vissza tudom küldeni nekik, és azt írták válasz e-mailben, hogy kijavítják, a módosított paraméterekre. Természetesen nem lesz olcsó, de legalább nem bukok el a pénztől is meg a rolóktól is.
2021. márc. 19. 19:20
 10/11 anonim ***** válasza:
56%
Mit jelent a nem lesz olcsó?
2021. márc. 19. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!