A kádtöltő csaptelep nem fekszik fel a falra, mert a kiállások túlságosan kilógnak a fal síkjából. Lehetséges orvosolni a problémát?
Figyelt kérdés
A probléma a csatolt linken látható.
A csaptelep kiállásai a kelleténél jobban kilógnak a falból, ráadásul nem egyforma mértékben. Van mód az esztétikusabbá tételére (anélkül, hogy bontani kéne a csempét)?
Előre is köszönöm a segítséget!
2017. ápr. 16. 11:37
1/5 anonim válasza:
Először is nyakon vágnám azt aki így rakta be. Másodszor ha az a takaró elem ami a csempe és a csak között van nem tekerhető már bejjebb akkor nem tehetsz semmit. Ha bejjebb lehet tekerni a csempéig akkor a menetből kell levágni.
2/5 anonim válasza:
Bocs rosszul írtam . Leszeded a csapot miután a bejövő vizet lezártad. Kitekered azokat az összekötő csarokat ami a csap és a falban levő cső között van majd levágsz a menetekből a külső és belső feléről is. Előtte leméred mekkora most a hézag és annyit vágsz le a menetekből összesen a belső és külsőből. Utána teflonszalaggal tömítesz és visszaszerelsz mindent. A közcsavar kiszedéséhez villáskulcs kell. Ha rövid lett a menet és nem tömít rendesen akkor bontani kell beljebb tenni a csöveket és új közcsavarral összerakni.
3/5 anonim válasza:
Lehet kapni rövidebb "Z"idomot a gányolás helyett.
4/5 anonim válasza:
Ezt nem vízszerelő csinálta, hanem valami cigány kókler.
Veszel rövidebb z idomot, és meg lehet csinálni kulturáltan.
5/5 anonim válasza:
Azt nem tudtam hogy rövidebb idom is van. Akkor persze tényleg ne gányolj ahogy irtam előbb. De így nem szabadott volna átvenni normális ember át se adja így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!