Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ma több lett a wc-ben a víz...

Ma több lett a wc-ben a víz és nem is megy le, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Nem használtam, társasházban lakok, wcpumpával próbálkoztam de nem javított a helyzeten.

Máshol lehet a dugulás, nem nálam?

2022. aug. 21. 12:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem használtad és nem is öblitettél de a vizszint magadabb, akkor valahol (?) alattad van dugulás, fölülröl meg jött a viz(????). Zuhanyzonál, összefolyonál mi a helyzet?
2022. aug. 21. 13:06
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem használtam és nem is öblítettem.

Zuhanyból lemegy a víz és a mosdókagylóból is.

2022. aug. 21. 13:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Akkor figyeld a wc-t. Ha alattad dugul, akkor fentről telítődik és nálad jön fel először a szar, szó szerint.

Ilyenkor a felszálló a tisztítása a közös pénzből van, mert az oda tartozik. De mindenképp konzultálj a közös képviselővel, mert lehet van bejáratott duguláselhárítója.

2022. aug. 21. 13:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Most szépen lassan leszivárgott de annyira, hogy a wc-ből szinte teljesen is tűnt a víz.
2022. aug. 21. 14:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez akkor szokott lenni, mikor a dugulást okozó cucc elindul, és mint egy injekciós fecskendő dugattyúja, húzza magával a folyadékot. Bár ez hirtelen lezúdulásra jellemző. Láttad, hogy lassan ment le?

Mégis csak nálad lehetett a dugulás, mert a közös rész után már máshonnan is szívta volna, nem csak egy helyről. Meg elég hihetetlen is lett volna, hogy fentről csak pont annyi vizet engedjenek a dugulás fölé, ami megemeli nálad a szintet, de még nem önt ki még a platformra se, nem még hogy a padlóra.

Az nem lehetséges, hogy a szintemelkedés a wc-tartályod folyása miatt volt, amit a dugulás megtartott?

2022. aug. 21. 15:03
 6/10 A kérdező kommentje:

Lassan ment le, néha ránéztem és apránként csökkent csak a vízszint.

Rányomtam egy öblítést és ugyanúgy megmaradt a víz. Pumpáltam újra de nem történt változás.

2022. aug. 21. 15:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor oda duguláselhárítót kell hívni. Az a te részeden dugul.
2022. aug. 21. 15:36
 8/10 anonim ***** válasza:
87%

Ne szépítsük a dolgot, nálad, a WC kagylóban van a dugó...méghozzá megakadhatott egy rongydarab, vagy sok a papír..ez, amit írtál tipikus jelenség...sajnos pumpálni kell, méghozzá jó méretű pumpával..

Ha bátor vagy, akkor töltsd meg a WC kagylót majdnem szintig, és akkor kezd pumpálni...egyszercsak hörögve megy le.

Ha ez megvan, akkor két liter háztartási sósavat is önts a fajanszba, és hagyd pár órát dolgozni...lemarja a nem látható vízkövet(azon akad fel a cucc)

2022. aug. 21. 16:38
 9/10 anonim ***** válasza:
#8-ra halgass
2022. aug. 21. 22:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Végeredményképpen mégsem nálam volt a dugulás.
2022. szept. 2. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!