Mit tegyek a fél évvel ezelőtt beázott, de mára már kiszáradt foltos fal felülettel?
Mint írtam korábban beáztunk a felső szomszéd miatt és akkor ki is jött rajta néhány apró penész. Azóta el lett hárítva a hiba forrása, de a foltos falat megszeretném csináni végre.
Tehát az a kérdésem, hogy mit érdemes tenni (ma már teljesen száraz és penészt sem látok rajta)
Én azt gontoltam, hogy ott leütöm a vakolatot és újra glettelem, festem - összességében kb 1 m2 - mert úgy érzem, ha csak simán átfesteném az nem lenne valami jó megoldás, meg gondolom a penész is ott lehet valahol a vakolatban.
Vagy még arra gondoltam hogy csak lekaparok kb 2-3mm glettet és azt újra glettelném. (és festeném)
Ha valaki segítene, hogy ebből a 3 opcióból mi a legjobb, azt megköszönném.
Csiszold le a penész foltot, gletteld le, aztán fessed.
A penész a levegőbe mindenhol ott van. Ha kiszáradt a falad, akkor megdöglött. De lekezelheted hypoval is.
Trinátot neki!
Én egy nagyon makacs beázásfoltot azzal tüntettem el.
Arra meg ment a diszperzit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!