Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lehetne úgy spórolni a fűtésse...

Lehetne úgy spórolni a fűtéssel hogy a szobámban elkerítenék egy sarkot sátorral (ahol napközben vagyok) és főleg azt fűteném csak fel?

Figyelt kérdés

Hősugárzóval szerintem gyorsan felmelegedne.Akkora sátorra gondoltam hogy ülve pont elférjek benne úgy hogy a kezeimet ki tudom nyújtani.

A házat meg csak estére fűteném kicsit fel, hogy 15 fok esetleg legyen, annyiban már lehet aludni.

Úgy számoltam hogy így rengeteg tüzelőt tudnék spórolni. Ugyanis ha elfogy a fám nem fogok többet tudni vásárolni.

Meg arra gondoltam még hogy alváshoz zacskókba raknék forró vizet és a takaróm alá raknék belőle

2022. aug. 4. 13:39
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

A hősugárzó szerintem nem dobna sokat a villanyszámlán, az azért nem olyan brutálisan drága egyelőre. S nem járatnám sokat.

Egy kisebb sátrat szerintem nagyon gyorsan felfűtene.

2022. aug. 4. 13:45
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Tisztában vagy azzal, hogy mennyi egy sátor hőszigetelése...???

Kb. NULLA.

2022. aug. 4. 13:45
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen troll kérdés akar lenni?
2022. aug. 4. 13:46
 4/21 anonim ***** válasza:
83%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Ha kannásborra, sörre, meg cigire is futja akkor futja tüzelőre is.

2022. aug. 4. 13:49
 5/21 anonim ***** válasza:
76%
4: a piszoáros, meg 100 nős kérdése se semmi... :-DDD
2022. aug. 4. 13:52
 6/21 A kérdező kommentje:

4: az egy régi kép, több tüzelőt már nem tudok vásárolni. A kannásborra meg szükségem van, mert alkoholista vagyok, ha nem iszom 1 napon belül rosszul leszek.

NEm trollkérdés.

2022. aug. 4. 14:00
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Vaze, öltözz fel rétegesen és 10-15 fokban vígan ellehetsz.. méghogy sátorban kuporogni..
2022. aug. 4. 14:07
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
egyébként meg ne zacskó vizezzél, akkor már tegyél pár téglát a parázsba, ha felmelegedett tekerd rongyba és azt a paplan alá. Kevésbé áztatod szét magad.
2022. aug. 4. 14:13
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, alkoholgőzösen elalszol a sátorban, a hősugárzó felgyújtja a sátrat, meg az egész lakást...
2022. aug. 4. 14:15
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Napközben öltözz fel, ejszakára meg kell egy hidegbe való hálózsák, abban -10 fokban is lehet aludni.

Zacskó víz helyett őseink téglát meg követ használtak.

Azt fel tudod melegíteni többszáz fokra is, aztán bebugyolálod egy nem műszálas szövet takaróba, voila, van egy hosszan tartó fűtőtested

2022. aug. 4. 14:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!