Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Két karrier között kéne választanom. Az egyik opció, hogy egyetemre megyek a másik, hogy sportolok. A suliban mindig jól teljesítettem és jól éreztem magamat. A sporttal az a baj, hogy olyan mint egy hullámvasút. Néha jól megy néha nem viszont szeretem. Adódott egy nagy lehetőség a sporttal kapcsolatban viszont a baj az, hogy elkéne költöznöm otthonról.2022. júl. 31. 17:37
1/3 anonim válasza:
Semmiképp sem a sport. Mégis meddig lehetsz profi? Sportága válogatja, de nem sokáig. Nem is beszélve egy sérülésről ami véget vethet akármilyen karriernek. Ha már nem kehetsz aktív akkor meg utána vagy el tudsz helyezkedni benne vagy nem.
2/3 anonim válasza:
Jobb ha az egyetemet választod, mint a sportot.
3/3 Noren1989 válasza:
Hàt figyu, ha az a sport a sakk, akkor legyél sportoló.
Ha nem az, bàrmikor lehet egészségügyi gondod, ami miatt be kell dobnod (persze kaphatsz agyvérzéstis,de akkor a diplomàd iscsak dísz lesz a polcon...).
Inkàbb feküdj rà a tanulàsra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!