Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni az ellen,...

Mit lehet tenni az ellen, hogy zeng az egész falu?

Figyelt kérdés

Faluban élek, és reggel hat órától szól a zene valahonnan, de olyan módon, hogy az egész falu zeng. Jelenleg is üvölt a cigány zene, és nem tudok tőle aludni. A rendőr kocsi el-elmegy a házunk előtt, de szarik az egészre, szóval szerintem full felesleges betelefonàlni is, ráadásul azt sem tudom, hogy pontosan melyik utcából, melyik házból szól ez az irtó tré zene-bona.

Szerintetek mit lehet tenni? Megpróbáljak ezek ellenére betelefonàlni közvetlen a rendőrőrsre?

2022. júl. 21. 23:52
 1/5 A kérdező kommentje:
Egyébként azért nem tudom, hogy honnan szól, mert napközben többször kimentem a faluból direkt, hogy ne kelljen ezt a szarságot hallgatnom, és reménykedtem abban, hogy estére abbahagyjàk, de tévedtem. Nemrég költöztem ide, szóval még fogalmam sincs, hogy ki kicsoda, és kikre jellemző pontosan ez az "életmód".
2022. júl. 21. 23:53
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Hát barátom... Megszivtad. Ez ellen soha semmit nem fogsz tudni tenni. Egyébként 6-22-ig nem számít csendhaboritasnak bizonyos zaj alatt, és hát ha cigányzene szól, akkor nem biztos hogy nagyon kemenykednek velük.

Nem nézted meg a környéket mielőtt odakoltoztel?

2022. júl. 22. 06:55
 3/5 anonim ***** válasza:
55 dB a csendháborítás küszöbe (6-22 között). Telefonnal mérd meg. Ha ettől több, van jogalapja a panaszodnak.
2022. júl. 22. 09:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem bőven 55 db felett van az, hogy konkrétan az egész falu zeng. Egyébként meg reggel 6-ra hagyták abba, tehát 24 órán keresztül zengett az egész falu egy hülye család miatt. A kérdést is éjfélkor írtam ki, tehát nem tudom milyen szabályos dolgokról beszélgetünk. Bezzeg én voltam olyan buliban ahol háromszor jött ki a rendőr csendhàborítàs miatt, és harmadjára megbüntették a házigazdàt szintén faluban.
2022. júl. 22. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:

A rendőr soha nem magától megy ki, mert annyira szeret intézkedni. Hanem mert valaki bejelenti.

Te is lehetsz valaki.

2022. júl. 23. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!