Egész éjjeli gyomorfájás ellen mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Este filmeztünk ès popcornt ettem, amitől sajnos még most is fáj a gyomrom és jön a savam. (Soha többet nem eszek ilyet!)
Vettem be szódabikarbónát előbb, de ha az nem hat, mit tehetnék? Aludni sem tudok tőle.
2022. márc. 9. 04:22
2/4 anonim válasza:
Most mar varhatod mire lemegy...
3/4 anonim válasza:
Van egy olyan gyógyszer, vény nélküli, amit úgy hívnak hogy optacid. Ez helyreállítja a gyomorban a normális működést és savat (ha sok van, vissza szorítja, ha kevés van, segíti a termelést). Én ezt nagyon ajánlom, a refluxomra én is ezt használom, de ritkán van csak rá szükség, mivel ez rendbe teszi es úgy marad egy időre. Cserébe viszont irtó szar íze van (ez por szerűség, amit vízben feloldasz és megiszol), de tényleg segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!