Valamennyi megtakarításotok van?
Egy gyerekünk van (2,5 éves), 5 éve folyamatosan felújítunk, soha nem vettünk még fel hitelt, most is elköltöttünk 2 millió forint garázsra (most egy évig semmit nem fogunk csinálni), és így van még kb 4 millió forint összesen a bankszámlánkon. Én gyesen vagyok egyelőre, férjem dolgozik.
Én még így is kicsit meg vagyok ijedve, nagyon spórolunk az árammal (gáz nincs, fával fűtünk), de hihetetlen, hogy Magyarországon hányan élnek hónapról hónapra, szegények hogy fogják túlélni ezt a rezsiemelést?
Nektek van valamennyi megtakarításotok, amihez lehet nyúlni?
A legtobb magyarnak 1 millioja sincs. Ok valoszinuleg tartozni fognak a kozmuveknek.
Enegem nem erint a rezsicsokkentes mert kulfoldon elek es en alapbol annyit fizetek mint amennyit te fogsz iden osszel.
A megtakaritasunk forintba atszamolva 10 millio.
Ha van 4 milliod akkor javaslom hogy ne forintban tartsd hanem dollarban vagy euroban.
Kérdező: Igazad van!!! És a sok sok nyugdíjassal mi lesz?? (" nekünk minden magyar ember élete fontos..."
Miért nem lehetett mindezeket éveken keresztül emelni, mint az üzemanyag árát?? Senki nem tiltakozott ellene, ezt is lenyomták volna a torkunkon!
Nálunk csak 1 gyerek van.
3, 5 millió megtakarítás (mi tavaly újították a lakást)
Én még CSEDen vagyok, ezt próbáljuk teljes egészében elrakni és majd a Gyedet is.
Engem megnyugtat hogy lesz mihez nyúlni ha kell.
Minket a rezsi nem érint, de úgyis lesznek olyan intézkedés, amik igen...
Hogy nagyszüleim, hogyan fogják télen a gázt kifizetni, na az jobban aggaszt :/ gondolom besegítünk családilag, ha kell.
Van kb. 37 millió hitelünk (30 banki = 120 ezer törlesztő + 40 babaváró) és kb. 7-8 milliónyi megtakarításunk forintban, de még nem fizettük ki az illetéket (talán 1 milliót, még nem küldték). Most lesz tőkebevonás, mert a társasház kamerarendszert akar felszereltetni.
Engem eléggé aggaszt a helyzet, bár jól keresünk, a párom szülei egy három generációs 200+ nm-es családi házban laknak (nagyrészt le van zárva), nulla megtakarítással és korszerűtlen fűtéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!