Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki mit hol tart?

Ki mit hol tart?

Figyelt kérdés

Építkezünk önerőből, így kicsit hosszab idő lesz mire kész lesz minden. De addig is tervezgetek, agyalgatok, mi hogy lenne jó. Vannak már ötleteim, hogy mit hogyan, hova szeretnék. Inkább az ilyen iratokkal vagyok bajban, meg emlék dobozokkal. Az iratoknak vagy a nappaliban, vagy a konyha/étkezőbe szeretnék egy sarkor, ahol tudok írogatni is stb. De ilyen kicsit rejtett módon pl a konyhában, hogy fel se tűnik kívülről, hogy nem tányér, hanem iratok vannak a szekrényben. A nappaliban is egy kis asztallal képzeltem el. Mert nem nagyon akarok ilyen bazi nagy nappali bútort. Max egy kis szekrényt vagy polcokat, de azokból se sokat.

Az emlékeket meg bedobozolgatom. Nyilván, ami olyan, azokat majd kirakom a garázsba stb. Vagy még nem tudom. De amik mondjuk jobban forgatható dolgok, amiket mondjuk én is szívesen veszek elő, meg majd lehet a gyerekek is,azoknak is vannak ötleteim.

De kíváncsi vagyok, hogy kinél hogy van?

De nem csak ezekre. Meg a nyilvánvaló dolgokra nem gondolok hogy pl a lábasok a konyhában vannak 😅

Tudom nyilán függ a ház kialakításától, meg a szokásoktól is. Pl anyumék az éjjeliszekrényben a hálóban tartották a papírjaikat stb.

De azért hátha írtok jókat.

2022. júl. 13. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Jót nevettem magamban rajta, hogy nem akarsz sok szekrényt. Irgalmatlan mennyiségű holmi lesz abban a pillanatban, hogy gyereketek lesz. És ha hacsak nem kastélyt építetek nem nagyon lesz cuki kis asztalka annyi funkcióval, hogy időnként emlékeket rendezgess rajta.

Érdemes volna letölteni egy lakberendező szoftvert, amiben tologatni tudod a bútorokat. Ügyelj az ablakokra, ajtókra (nyitási ívre is), radiátorokra (semmi sem tehető elé), az egyes bútorok közötti közlekedési távolságra. Olyan "apróságok", mint egy megfelelő méretű könyvespolc pl. elég jól meg tudja fektetni a terveket.

2022. júl. 13. 20:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Szekreter, más néven írószekrény.

Az kell neked.

Benne van az összes vacak, ha dolgozol, gyorsan kinyitom, ha nem kell, akkor elrejti a rumlit.

2022. júl. 14. 12:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!