Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a neve annak a rácsnak,...

Mi a neve annak a rácsnak, ami mélyhűtőkben fordul elő, és megakadályozza, hogy lefaggyanak az oda pakolt dolgok?

Figyelt kérdés
Az előző hűtőnkben volt, azt hittem, hogy az újhoz is adnak, de nem. Próbáltam rákeresni, hogy hol lehet ilyesmiket kapni, de egyelőre nem jártam sikerrel.
2022. júl. 8. 17:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem az nem a hütö része volt, hanem valaki beletette. De egyébként nem értem egészen, nekem soha nem volt ilyen egyik hütöben sem, mégsem fagytak oda az ételek.
2022. júl. 8. 17:53
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Én sem tudom miről beszélsz. Polcot vagy fiókot láttam eddig a fagyasztókban mint "rács"
2022. júl. 8. 18:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Régen voltak rácsos aljú kosarak, de már rég nincs.
2022. júl. 8. 18:58
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Egyajtós, kombinált hűtő, kis fagyasztó rekesszel belül. Az előző volt vagy 15-16 éves, és volt a mélyhűtőjében egy olyan rács, mint a mosogatóban, csak a "lefolyólyuk" nélkül. Kizárt dolognak tartom, hogy édesanyám rakta volna bele.

A különféle dolgok pedig a falhoz tudnak fagyni.

Innen a kérdésem.

2022. júl. 8. 23:12
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
"egy olyan rács, mint a mosogatóban". Akkor megvan a megoldás: MOSOGATÓRÁCS volt benne...
2022. júl. 8. 23:27
 6/11 A kérdező kommentje:
NEM, de magyarázhatok... :)
2022. júl. 9. 09:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Nincs róla képed gondolom?
2022. júl. 9. 17:15
 8/11 anonim ***** válasza:

nekem is van egyajtós, felül mélyhűtős hűtőszekrényem. Mivel ez a rész kellően nagy, van benne középen egy rács. De annak van helye oldalt, ahol becsúsztatható.

A kisebb hűtőknek kisebb a mélyhűtője. Azokba nem raknak rácsot.

2022. júl. 9. 19:34
 9/11 A kérdező kommentje:

#7: Sajnos nincs. Elvitték az előző hűtővel együtt. Pontosabban benne hagytuk.

#8: Ebben pici a mélyhűtő, néhány literes. A rács nem polc, vagy elválasztó volt, hanem a fagyasztó aljában csücsült.

Szerintem vásárolok egy ilyet:

[link]

2022. júl. 10. 09:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Belerakhatod, csak számíts rá, ha lágyan teszel be valamit, szépen a rács lyukaiba fog belefagyni.

Nekem fagyasztó szekrényem van. A fagyasztó része nem rácsos. Igen, odafagy a cucc, amit beleteszek. Ilyenkor egy lapos késsel alányúlok és már le is pattan.

2022. júl. 11. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!