Hogy lehet megakadályozni hogy a tulajdonosok a lomjaikat építési hulladékaikat a pincébe padlásra helyezzék egy társasházban?
Be kell jelenteni a tűzoltóságnak, majd azok intézkednek és ennek eredményét kiszámlázzák a társasháznak.
Egyébként nem értem, hogy a lakóknál miért van kulcs a pincéhez, padláshoz?
(Nem a személyes tárolókról beszélek)
Nálunk csak a közös képviselőnél van pincéhez-padláshoz kulcsa, aki felengedi a kéményseprőt, vagy egyéb munkásokat ha szükséges.
Közös képviselő elszokta intézni ha huzamosabb ideig ott marad, de többnyire elszokták nálunk is vinni, 1-2 nap alatt. Nyílván ha nagyobb felújítást végeznek nem fogják egyenként elvinni a lomokat.
3. Nem tudom hol élsz de pincébe eddig mindig volt kulcsom, még olyan lepcsőházba is ahol nem voltak ott tárolók se kijárat sem.
Nem lenne gáz, ha tudnátok, hogy ki pakolta oda, mert akkor az eljárás ugyanaz, csak az ő nevére jönne a számla.
Annyi az eltérés, hogy az intézkedés előtt a kk-nek írásban fel kell szólítania a lomok eltüntetésére, mondjuk 2 hetet adva.
Utána, ha nem teszi, már a további menet ugyanaz.
De már korábban írtam, hogy hogyan tudod bizonyítani hogy ő tette oda? Általában nem hív hozzá tanukat hanem suttyomban egyedül csempészi ki a cuccokat. Vagy a munkása csinálja azt meg még könnyebb letagadnia.
Hisz nála ilyen ember nem dolgozott nem is tudott róla hogy ezt csinálja stb. Innentől meg csak gyanusítgatás.
A kamerás térfigyelő rendszer leginkább a saját lakók megfigyelésére hasznos egy házban erre már rájöttem. :)
Hát, ha az elmúlt időszakban csak XY-nál volt felújítás és előtte nem volt ott a sitt, akkor eléggé életszerűtlen, hogy nem az övé.
Egyébként a munkások nem saját ötletből teszik a pincébe-padlásra, jószerivel azt sem tudják hol van, vagy hogy nyitva van e.
Pityipalkó nem akart fizetni a szállításért és erre utasította őket.
De megkérdeztétek már egyáltalán? És ha igen, akkor letagadta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!